IT-konsult / Technical Account Manager / TAM / IT-tekniker

IT-konsult / Technical Account Manager / TAM / IT-tekniker

Har du erfarenhet av att arbeta som IT-konsult och letar efter nya utmaningar? Vill du arbeta i en roll med både problemlösning och utvecklingsarbete? Här får du chansen att arbeta på ett stabilt bolag med spännande kunder!

Om företagetFöretaget är ledande inom dokument- och informationshantering och är en rikstäckande organisation med cirka 650 anställda. Verksamheten bedrivs på 23 orter runt om i landet samt genom samarbete med ytterligare cirka 10 återförsäljare. Företagets idé är att erbjuda heltäckande lösningar för kunders IT-miljöer genom ett brett utbud av tjänster, mjukvaror, utrustning och konsultverksamhet.

ArbetsuppgifterSom IT-konsult kommer du vara tekniskt ansvarig samt utveckla IT-miljön hos drift- och avtalskunder som företaget har ett pågående samarbete med. En stor del av arbetet kommer bestå av support och problemlösning, men även identifiering av behov av utvecklingsmöjligheter gällande kundens IT-miljö. Arbetet kräver att du har en bred teknisk kunskap och förståelse samt att du har förmågan att bland annat kunna sköta nätverksproblem, serverproblem och felsökning av IT- och nätverksbaserade lösningar. Arbetet kommer till stor del bedrivas ute hos kunder på deras arbetsplatser. Du ingår i en arbetsgrupp om 15 personer.

Formella krav
  • 3-6 års erfarenhet av liknande uppgifter
  • Erfarenhet av arbete med Citrix, Azure, Exchange, O365, Wifi, Windows server, Brandvägg
  • Certifiering i minst ett av ovannämnda teknikområden (meriterande)
  • B körkort
  • Tillgång till egen bil (meriterande)
  • Flytande i Svenska och Engelska, tal och skrift
För att vara framgångsrik i ditt arbete ser vi att du är självgående och initiativtagande. Du har lätt för att anpassa dig till nya sociala samanhang och på så sätt skapamöjligheterna för att komma in i ditt arbete på ett eftektivt sätt. Du är serviceinriktad och kan självständigt planera och utföra ditt dagliga arbete. Vidare är du en flexibel och ansvarstagande person som kan anpassa dig efter olika situationer.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Då företaget har flertal kunder med hög säkerhetsklassifiering kommer en grundlig bakgrundkontroll göras.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägninstid
Plats: Malmö
Lön: Enliget överrenskommelse

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos företaget.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT-konsult, konsult, IT, driftkonsult, support, Microsoft, Active Directory, AD, heltid, Stockholm, Windows Swerver, nätverk, O365, Citrix
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.