IT-helpdesk / koordinator / IT-administration

IT-helpdesk / koordinator / IT-administration

Är du en person som vill arbeta i en teknisk roll med koordinerande arbetsuppgifter och mycket kundkontakt? Ett IT-företag i Malmö söker nu dig som trivs med administrativa och samordnande uppgifter.

Om företagetFöretaget är ett stort internationellt tjänsteföretag som erbjuder helhetslösningar inom IT till både privat och offentlig sektor. Rollen och företaget erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill och som visar intresse. Företaget är beläget centralt i Malmö där arbetet sker i ett öppet kontorslandskap.

ArbetsuppgifterRollen som Releasekoordinator ämnar att stödja företagets releaseprocess ute hos deras kund. I rollen ansvarar du för att guida systemansvariga genom en release och säkerställa att processen, rutiner och förordningar följs. Därtill ansvarar du även för planeringen av releasen, möten med slutkund, styra verksamhetsrepresentanter och tekniker samt hantering av risker, förändringar och kvalitetsuppföljningar. Rollen är både väldigt kommunikativ och teknisk och den spänner över både utveckling, drift och förvaltning.

Formella krav
  • Avslutad gymansial utbildning med teknisk inriktning
  • Tidigare erfarenhet av teknisksupport, gärna 1st line eller helpdesk (meriterande)
  • Svenska och engelska, i både tal och skrift
För att du ska trivas i rollen söker vi dig som är socialt säker, noggrann i ditt arbete och att du besitter förmåga att bibehålla en god struktur. Vidare har du en god samarbetsförmåga och motiveras av att leverera kvalitativ service mot kunderna. Därtill har du ett stort grundintresse för teknik och lätt för att lära dig.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgånde
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.