IT-Tekniker till Hjtech

IT-Tekniker till Hjtech

Är du en lösningsfokuserad person med breda kunskaper inom IT? Drivs du av att agera problemlösande och att erbjuda god service i kontakt med kunder? Då kan rollen som IT-tekniker / IT-konsult hos Hjtech vara din nästa utmaning. Hos Hjtech blir du en del av ett snabbt växande företag med en härlig gemenskap.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Hjtech.

Om företagetHjtech är ett stabilt och tryggt IT-företag med gedigen teknisk kompetens, hög servicegrad och lång erfarenhet inom allt som rör IT-infrastruktur. Hjtech strävar efter att ha ett långsiktigt samarbete med deras kunder, som använder dem för allt från inköp och installation till underhåll, projekt och proaktivt arbete. Hjtech finns här för deras kunder!

De som jobbar på Hjtech har lång erfarenhet av att leverera på högsta nivå vilket genomsyrar hela företaget och de trivs tillsammans. På Hjtech hjälper och vägleder de deras kunder och i många fall agerar de som deras interna IT-avdelningar. Företaget har mycket nytt och spännande på gång och kommer fortsätta växa under hela 2022, därför är du varmt välkommen in i gänget!

ArbetsuppgifterI rollen som IT-tekniker arbetar du med support och installation av företags datorer, servers, nätverk, internet vpn- och kommunikationslösningar till Hjtech kunder. Företagets kunder är primärt mot mindre och medelstora företag. Som IT-tekniker har du en varierande vardag där du har kontakt med olika kunder som har olika system och behov. Det innebär att du hanterar olika ärenden kopplat till följande lösningar, exempelvis Office 365, molntjänster, WiFi, nätverk, drift, Azure, VEEAM backup, Clavister, Cisco eller motsvarande brandväggar, servrar, säkra mobila arbetsplatser, helpdesk och outsourcing. Därtill är ärenden av varierande storlek och längd vilket innebär allt från en timme till längre projekt på flera dagar. Du är mycket ute på plats och hjälper och vägleder kunderna utifrån ärendet det gäller. I många fall agerar du även som kundens interna IT-avdelning. När du inte är ute hos kund hanterar du ärenden över telefon.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Relevant avslutad utbildning, exempelvis inriktat mot IT
  • Minst 3-4 års erfarenhet av att arbeta som IT-konsult alternativt arbete med motsvarande arbetsuppgifter (Office 365, molntjänster, WiFi, nätverk, någon form av brandvägg, servrar, outsourcing)
  • B-körkort
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Hos Hjtech blir du en del av ett team, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Som person uppskattar du att skapa god kontakt med kunder och att lösa problem som bidrar till nöjda kunder. Därtill motiveras du av att agera problemlösande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. Vidare värdesätter du lojalitet hos både dig själv och hos andra och känner ett långsiktigt engagemang till företaget du jobbar på.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT-tekniker, IT-konsult, IT, Office 365, molntjänster, WiFi, nätverk, drift, Azure, VEEAM backup, Clavister, Cisco, brandväggar, servrar, säkra mobila arbetsplatser, helpdesk, outsourcing, Malmö, jobb, heltid, rekrytering
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!