Heltidstjänst inom Lager / Service i Malmö

Heltidstjänst inom Lager / Service i Malmö

Vi söker för kunds räkning en flexibel, arbetsam och prestigelös person med erfarenhet inom service och/eller lagerarbete till en heltidsbemanning i Malmö.

Om företagetFöretaget är expert på mat, dryck och logistik. De jobbar med inriktning på catering för tåg i Sverige. Deras enheter ligger strategiskt placerade i Stockholm, Göteborg och Malmö med stora produktions- och lagerytor samt lastkaj för pall och truckar.

Tjänsten kan fortsätta som deltid under höst ifall du är en student.

Arbetsuppgifter* Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete, logistik och/eller service
  • Truckkort (meriterande)
  • Det är meriterande om du tidigare har hanterat livsmedel.
  • Du ska kunna arbeta skift och vara tillgänglig tidig morgon och sen kväll.
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
För att passa i rollen ska du vara flexibel, prestigelös och ansvarstagande. Det är viktigt att du är van vid att arbeta efter ett högkvalitativt och strukturerat arbetssätt som ställer krav på både tempo och noggrannhet.

Formella krav
I den här rollen består din vardag av allt som berör logistik- och måltidsproduktion för tåg och lounger. Du arbetar med mottagning, packning och uppdukning av färsk mat på tåg som avgår till hela landet. Arbete i kylrum kan förekomma.

I din roll som cateringpersonal kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Plocka och packa mat till tåg samt avlastning av mat med dragtruck.
  • Service i samband med lastning och enklare förberedande av dryck.
  • Lättare lagerarbete, städ samt ompackning av varor som lastas av.
Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 4 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos företaget.

Start: 15 April
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: lager, lagerarbetare, truckförare, logistik, service, Malmö, heltid, jobb, bemanning
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.