Fullstackutvecklare / Frontend / Fullstack

Fullstackutvecklare / Frontend / Fullstack

Är du en grym utvecklare med goda kunskaper inom JavaScript som söker nya utmaningar med fokus på frontend? Stratiteq i Malmö söker dig som vill vara en del av deras Custom Solutions team. Här arbetar du tillsammans med ditt team inhouse i projektform med långsiktiga samarbeten.

Om företagetStratiteq består av business- och IT-konsulter som stöttar företag i digitalt drivna beteendeförändringar - hela vägen från strategi till teknisk genomförande. Deras specialitet ligger inom business intelligens, CRM, customer portals, e-commerce, lead management, product information management och software development. Stratiteq arbetar i plattformar som Microsoft Dynamics 365 och Office 365 samt Episerver, inRiver, IntraActive, Microsoft Azure och Qlik. Deras erbjudande grundar sig i två koncept: My Digital Workplace® och My Digital Marketplace®. Stratiteq grundades 2004 och har kontor i Malmö och Stockholm. Deras kunder består av stora och medelstora internationella företag och organisationer. Stratiteqs uttalade vision är fulländade leveranser, samt vara den bästa arbetsplatsen.

ArbetsuppgifterPå Stratiteq arbetar du i agila projekt och utvecklingsprocesser. Projektteamen är tvärfunktionella och representeras ofta av specialister från flera av deras affärsområden. Du ingår i affärsområdet Custom Solutions, där du utvecklar företagsunik mjukvara för medelstora företag och organisationer. Lösningarna implementeras i komplexa systemmiljöer hos välkända aktörer i det regionala näringsliv. I rollen som webbutvecklare ligger ditt främsta fokus på att utveckla snygga och välfungerande speciallösningar till Stratiteqs kunder. Utvecklingen sker främst i .NET, CSS, JavaScript, C# och Microsoft Azure.

Formella krav
  • Flerårig erfarenhet av .NET med tyngd mot frontend
  • Goda erfarenheter i JavaScript (HTML, CSS)
  • Förståelse för Microsoft Azure, eller motsvarande (meriterande)
  • Erfarenhet från Git (meriterande)
  • Flytande i svenska, tal och skrift
Du är en skicklig, kreativ och självgående utvecklare som drivs av att få fram den lösning som kunden verkligen behöver. Du är socialt säker och trivs bra med att arbete både i grupp och med kunder, samtidigt som du även kan arbeta effektivt med ditt individuella arbete. Att hålla dig uppdaterad inom ny teknologi är en självklarhet för dig. Vidare tycker du det är både roligt och utvecklande att dela med dig av dina nyförvärvade kunskaper till kollegor - att ge och ta är din grej. Stort fokus läggs vid personliga egenskaper.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Stratiteq.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Sökord: .NET, C#, frontend, fullstack, front-end, JavaScript, React, Angular, Microsoft Azure, utvecklare, IT, developer, software engineer, Stratiteq, Malmö, HTML, CSS, azure, webbutvecklare, programmerare, systemutveckling, cloud

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.