Frontline / 1st line support / Supporttekniker

Frontline / 1st line support / Supporttekniker

Vill du arbeta i en roll där du får kombinera ditt intresse för IT och teknik med ditt intresse för service och kundkontakt? Här får du arbeta med teknisk support i form av felsökning och problemlösning på ett spännande företag i en stimulerande arbetsmiljö. Vi söker dig som trivs att arbeta i ett högt tempo med flera kontaktytor och vill utvecklas i rollen som supporttekniker.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetBravura rekryterar för kunds räkning en supporttekniker inom IT. Vår samarbetspartner har sedan företagetsstart arbetat med drift, hosting och molnlösningar. Deras vision är stressfri IT där de levererar marknadens senaste teknologi till ett fast pris per användare per månad. De har över 100 medarbetare, 8 egna datacenter, en svensk dygnet runt support och ett stort miljöansvar.

ArbetsuppgifterSom frontline-medarbetare tar du emot inkommande samtal och bemöter kunder med olika tekniska/ IT problem. Ärendena innefattar allt från användar och klientadministration som att lägga upp användare, felsökning när programvara inte fungerar eller startar, och enklare installationer. Du är en del av teamet som ansvarar för att kunderna får all den service och support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet. Förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur saker görs är viktiga ingredienser. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer hjälpa till med både mjuk- och hårdvara samt få kontakt med användare med olika typer av applikation och IT-plattformar.

Arbetstiderna är 08:00-17:00, men du kan även komma att arbeta morgonpass där du arbetar 07:00-16:00.

Formella krav
  • Eftergymnasial IT-utbildning
  • Minst ett års arbetslivserfarenhet i en roll som 1st eller 2ndline support
  • Erfarenhet av att arbeta med remote desktop/Citrix (fjärrskrivbord)
  • Erfarenhet av enklare installationer
  • Erfarenhet av Active Directory
  • Erfarenhet av Office 365
  • Stort intresse för IT och teknik
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Körkort B
Vi söker dig som är serviceminded och har ett brinnande instresse för IT & teknik. Då du arbetar i ett högt tempo med många kontaktytor är det viktigt att du är flexibel och lösningsorienterad, samtidigt som du är noggrann och tar ansvar för att leverera högsta kvalitet i varje ärende du hanterar. Vi ser att du är en problemlösare av rang och gillar att arbeta såväl självständigt som i team. Du förstår vikten av en god kundrelation och kan samtidigt värdera företagets behov av effektivt och kvalitetssäkert arbete.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Malmö, finns möjlighet att utgå från Landskrona också
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Supporttekniker, Helpdesk, Servicedesk, Teknisk Support, 1st line, Support, IT, Data, Teknik, Nätverk, Active Directory, AD, Windows, Office365, Malmö, Landskrona, Heltid, Drifttekniker, Azure,
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!