Frontend / Backend / Utvecklare

Frontend / Backend / Utvecklare

Är du nyexaminerad inom Data/IT och har ambitioner om att gå in en roll inom Frontend / Backend Developing? Ta chansen och sök för att öka chansen att bli matchad inför kommande spännande uppdrag!

Om företagetBravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige och vi har utsetts till Gasellföretag sex år i rad. Vi arbetar för att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Oavsett om du är på väg att byta bransch, ta nästa steg i karriären eller vill komma in på arbetsmarknaden så är vi här för dig. Vi matchar dagligen kandidater med framtida arbetsgivare och letar ständigt efter nya talanger.

Just nu ser vi en ökad efterfrågan på talangfulla kandidater inom Data/IT. Det är roller som Bravura är vana att rekrytera och vi har många kunder som just nu söker efter sin nästa medarbetare.

ArbetsuppgifterTjänstens utformning kommer att baseras på din erfarenhet och dina intressen. Som utvecklare ingår du vanligtvis i konsultteam och arbetar med uppdrag både ute hos kunder men även inhouse på företaget. Du har ett stort engagemang och intresse för programutveckling och gillar att lära dig nya tekniker. Därtill är det även vanligt att ingå i olika projektteam där du hjälper kunderna med olika problemlösningar kopplat till din kompetens.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom systemutveckling, webbutveckling eller liknande, alternativt något års arbetslivserfarenhet som utvecklare
  • Genuint intresse för utveckling
  • Svenska och engelska, i tal och skrift
Det är meriterande om du har erfarenhet av något inom:
  • Backend: PHP, MySQL, C#, Java
  • Frontend: JavaScript (Angular/Typescript), HTML, CSS och grafisk design, exempelvis Photoshop
Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start:
Plats:
Lön:

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi träffar löpande intressanta talanger på intervjuer. Sök därför denna tjänst för att öppna dörren för nya jobberbjudanden som kan vara en bra match för dig i framtiden. Har du en intressant profil kommer vi kontakta med dig inom kort!

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: frontend, backend, fullstack, back-end, front-end, webbutveckling, utvecklare, java, Javautvecklare,, java, systemutveckling, systemutvecklare, programmering, programmerare, utveckling, utvecklare, programmering, programmerare, SQL, C, C++, C#, Python, Java, Javascript, Angular, HTML, CSS, Design, Malmö, Lund, Helsingborg, Ystad, Kristianstad, Karlskrona
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.