Fordonstekniker / installatör / felsökare till Mekka Traffic Group

Fordonstekniker / installatör / felsökare till Mekka Traffic Group

Har du erfarenhet inom teknik och vill vara med och driva utvecklingsprojekt för tekniska fordonssystem? Lockas du dessutom utav möjligheten att få göra detta hos en av de största aktörerna inom den svenska bussbranschen - Mekka Traffic Group? Då ska du söka denna tjänst!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Mekka Service som är en del av Mekka Traffic Group.

Om företagetKoncernen Mekka Traffic Group är en av de största aktörerna inom den svenska bussbranschen. Företaget bedriver busstrafik inom områdena upphandlad kollektivtrafik, skoltrafik, kommersiell linje- och beställningstrafik. I verksamheten ryms även all typ av fordonsservice för tunga nyttofordon. Koncernen är etablerad på ett 30-tal orter runt om i Sverige, har drygt 2000 medarbetare och omsätter ca 2,1 mdkr.

Hållbarhet är något som ligger företaget varmt om hjärtat och genom att människor reser tillsammans med dem istället för med bil bidrar de till ett mer hållbart samhälle. För att fler ska välja att resa med dem är de med och förbättrar och utvecklar kollektivtrafiken, alltid med engagemang och med omtanke för omgivningen. Enligt dem är en säker arbetsmiljö, att ge varje medarbetare möjlighet att nå sin fulla potential, att minimera miljöpåverkan och att göra affärer med hög etik viktiga grundförutsättningar i verksamhetens långsiktiga hållbarhetsarbete.

ArbetsuppgifterI rollen som fordonstekniker har du ett helhetsansvar för den tekniska utrustningen inom telematik hos Mekka Service. Ditt ansvar blir att säkerställa digitaliseringen kring bussarna och att systemet levererar rätt data. Du arbetar med både praktisk implementering samt utbildning i verksamheten vad gäller den tekniska utrustningen. Dina arbetsuppgifter består av att felsöka brister i beställarnas system samt på telematikutrustningen, kontrollera kopplingsscheman samt funktionstesta fordonen. Du arbetar också med att hantera felanmälningar och åtgärda problemen som kan uppstå.

Vidare är du även regional teknikansvarig gentemot beställare samt företagets kontaktperson mot leverantörer gällande övergripande ansvar för buss-och depåutrustning. Ditt primära fokus i kontakten med företagets leverantörer är att säkerställa så att driften och utvecklingen fortskrider. Du fungerar även som ett stöd till användare och superusers där ditt ansvar blir att utbilda dessa.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Högskoleutbildning inom teknik är önskvärt - eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Något års arbetslivserfarenhet som tekniker
  • Erfarenhet av att förstå elscheman
  • Meriterande: erfarenhet inom IoT/telematikssystem
  • Meriterande: erfarenhet från transportsektorn
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Vi söker dig som är nyfiken och som har ett stort intresse för teknik. I rollen har du breda kontaktytor och således förmåga att kommunicera information tydligt och enkelt samt anpassa den till mottagaren. Du trivs i samarbete med andra och delar gärna med dig av din expertis för att nå resultat. Vidare har du förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete samt prioritera rätt saker. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt i arbetet. Stundtals ställs du inför nya situationer och vi söker dig som känner glädje av att lösa tekniska utmaningar.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: teknisk specialist, fordonstekniker, telematik, teknik, tekniker, fordon, tunga fordon, buss, IoT, felsökning, elscheman, kopplingsscheman, Mekka Service, Mekka Traffic Group, rekrytering, heltid, Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!