Finsktalande ordermottagare / kundsupport till Midsona

Finsktalande ordermottagare / kundsupport till Midsona

Brinner du för service och talar flytande finska? Har du ett intresse för ekologiska produkter och vill arbeta varierande med administration och orderhantering? Vi söker en finsktalande ordermottagare till Midsona med start omgående.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar fram till slutet på augusti. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Midsona. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetMidsona utvecklar och marknadsför produkter som gör det lättare för människor att leva hälsosamt och hållbart. Koncernen är ledande i Norden inom ekologisk och växtbaserad mat, hälsolivsmedel och konsumenthälsa, med vision att bli en av de ledande i Europa. De utvecklar och marknadsför välkända varumärken som ex Kung Markatta, Urtekram, Friggs, Naturdiet, Swebar och Gainomax. De säljer även ett antal varumärken från uppdragsgivare, t ex Compeed, Blutsaft och Esberitox. Midsona står som vinnare i kategorin dagligvaror när Dagens Industri och Aktuell Hållbarhet utsåg börsens mest hållbara bolag 2020. Läs gärna mer på www.midsona.se och www.midsona.com

ArbetsuppgifterMed ett stort kundfokus ansvarar du för alltifrån orderläggning, leveransfrågor och reklamationer. Du registrerar nya kunder, tar emot och behandlar ordrar från befintliga kunder inom dagligvaruhandeln, stora som små. Med dator och telefon som främsta arbetsverktyg ser du till att alltid lämna korrekta och snabba besked till kunderna. Du samarbetar en del internt, med såväl inköp som sälj, för att serva Midsonas kunder på bästa sätt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Arbetslivserfarenhet inom serviceyrken. Företrädesvis inom kundtjänst eller ordermottagning (meriterande)
  • God datorvana och erfarenhet i Excel
  • Mycket goda kunskaper i finska, svenska och engelska språket, i både tal och skrift
Vi söker dig som har hög servicekänsla och en vilja att alltid sätta kunden i fokus. Tack vare ditt strukturerade arbetssätt har du förmågan att prioritera bland uppgifter och hålla ordning även i högt tempo. Du har en positiv attityd och lätt för att samarbeta med andra, även om du också driver ett självständigt arbete. Då Midsona arbetar med hälsovarumärken tror vi att du har kunskap eller intresse kring ekologiska produkter, hälsolivsmedel och tillskott. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresse för tjänsten.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: finsktalande kundtjänst, finska, Finland, kundtjänst, kundservice, kundsupport, ordermottagare, orderhanterare, m3, livsmedel, administration, administratör, koordinator, koodination, leveransplanering, Malmö, heltid
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!