Finsktalande kundtjänstmedarbetare / IT-support / Helpdesk

Finsktalande kundtjänstmedarbetare / IT-support / Helpdesk

Talar du flytande finska och har ett starkt teknikintresse samt trivs i en roll där du får hjälpa andra?? På Compilator i centrala Malmö erbjuds du en varierande tjänst med stort eget ansvar inom kundtjänst.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Compilator.

Om företagetCompilator grundades 1995 och introducerade det första datoriserade däckhotellet på marknaden 1999. Genom åren har de vidareutvecklat lösningar för att hela tiden motsvara nya behov och önskemål. Med Compilator som partner kan deras kunder vara säker på att alltid ha tillgång till de senaste systemen för enklare och snabbare hantering, med full kontroll i varje steg. Idag är Compilator nordens största leverantör av affärssystem inom däckbranschen, och finns representerade i Sverige, Norge, Danmark, Finland och England. På Malmökontoret arbetar cirka 25 personer i moderna lokaler beläget mitt i centrala Malmö. Här blir du en del av en god gemenskap, där kollegor ofta bjuder in till sociala arrangemang av olika slag.

ArbetsuppgifterSupportavdelningen hos Compilator består idag av tre engagerade medarbetare som brinner för att Compilators kunder ska få ut så mycket som möjligt av deras affärssystem och produkter. Avdelningen erbjuder support till alla Compilators kunder i Norden. Kunderna kan nå dig via telefon, mejl eller via ärendehanteringssystem. I din roll ansvarar du för både svensk- och finsktalande kunder. Ärendena du tar emot varierar, allt från att hantera nya användare, till att felsöka i affärssystemet. Stor vikt läggs på att lösa problemen för kunden där du ansvarar från första kundkontakt till att ärendet är avslutat.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Erfarenhet av kundtjänst är starkt meriterande
  • Goda datorkunskaper
  • Flytande i svenska, engelska och finska, i tal och skrift
  • Förstå och göra sig förstådd i de nordiska språken
Compilator söker efter dig som tycker om att leverera god service till dina kunder. Som person är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa dina kunder och har en lösningsfokuserad inställning i ditt arbetssätt. Du trivs i en föränderlig miljö där den ena dagen inte är den andra lik och du ser möjligheter i förändringar. Som person trivs du även med att ansvara för dina arbetsuppgifter och kan driva dem framåt på egen hand med en prestigelös inställning. Du bör även ha en fallenhet för att uttrycka dig pedagogiskt med en professionell tonalitet.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Centrala Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Compilator, teknisk kundsupport, teknisk kundtjänst, helpdesk, IT-support, Malmö, Sendesk, däckdata, finsktalande, pedagogik, utbildning
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!