Fastighetstekniker

Fastighetstekniker

Är du ute efter ett varierande och kreativt arbete med mycket eget ansvar? Trivs du i en praktisk roll med lösningsorienterat fokus? Vi söker just nu en tekniskt kunnig och kreativ person till tjänsten som Fastighetstekniker i Malmö.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att vår kund har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetFöretaget är ett förvaltningsföretag med ett brett tjänsteutbud inom teknisk- och ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel, fastighetsrelaterade energitjänster, fiber- och teleteknik, bredband- och nätverksbyggande. Deras kunder är privata och offentliga ägare av fastigheter.

ArbetsuppgifterI rollen som Fastighetstekniker har du i huvudsak ansvar för tillsyn, skötsel, justering och felsökning/felavhjälpande underhåll av större fastighet. Arbetet sker i nära samarbete med drifttekniker och ärendena innefattar allt från kyla, fläktar, värmepumpar, ventilationsproblem till avläsningar. Du ansvarar för att bemöta diverse felanmälningar och skapa en överblick om det är något du kan åtgärda på plats eller ifall extern hjälp behövs. Rollen innefattar en hög grad av kundservice och fokus ligger på att leverera bra lösningar. I rollen får du chansen att nyttja samtliga av dina erfarenheter och kunskaper i en bred och varierande roll.

Formella krav
  • Eftergymnasial Fastighetsteknisk utbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Tidigare kunskap och erfarenhet av kommersiella fastigheter, elarbete och styrsystem i fastigheter (meriterande)
  • Certifikat såsom Heta arbeten och Fallskydd (meriterande)
  • Svenska / Engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Vi ser att personen som söker tjänsten är serviceinriktad och trivs med att ha flera kundkontakter. Utöver det ser vi gärna att du är självständig och ansvarstagande vad gäller att planera din dag och driva dina arbetsuppgifter framåt. Som person är du initiativrik, lösningsorienterad och praktiskt lagd för att på bästa möjliga sätt uppfylla kundernas be-hov. Därtill ser vi gärna att du har en fallenhet och förståelse för att leverera högkvalitativ service. Rollen möjliggör varierade arbetsuppgifter vilket innebär att du som person gärna är flexibel, lösningsorienterad och kreativ.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Juni
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fastighetstekniker, tekniker, fastighet, fastighetsskötare, fastighetsskötsel, fastighetsarbetare, service, Malmö, heltid, underhåll, drift, installation, el, styrsýstem, reparation, ventilation, VVS, Kyla
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!