Fastighetsanalytiker / Fastighetsekonom till MKB

Fastighetsanalytiker / Fastighetsekonom till MKB

Vi söker dig som idag arbetar som fastighetsanalytiker och med fastighetstransaktioner och vill arbeta på ett dynamiskt och kreativt bolag. MKB Fastighets AB ger dig möjligheten att vara med och driva utvecklingen i både branschen och Malmö.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos MKB.

Om företagetAlla behöver en bra och trivsam plats att bo på. Som medarbetare på MKB får du vara med och utveckla bostadsmarknaden i Malmö, en uppgift som är både utmanande och mycket givande. Du blir en del i arbetet med att förverkliga deras vision "Hem för var och en", och om du delar deras övertygelse lovar vi dig världens roligaste jobb och arbetsplats!

MKB Fastighets AB är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag med över 310 anställda. Med drygt 23 800 lägenheter och 1 000 kommersiella lokaler, till ett värde av ca 35,5 miljarder kronor, och med 32 procent av hyresmarknaden är MKB det största fastighetsbolaget i Malmö.

MKB arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och är stolta över att vara det första HBTQ certifierade fastighetsbolaget. Du erbjuds arbete i en trevlig organisation där man lägger stor vikt vid att skapa både affärsnytta och samhällsnytta och där tre kärnvärden - modiga, enkla och tillsammans - ligger till grund för det arbetet. Dessutom har de jättegott kaffe!

ArbetsuppgifterI din roll som fastighetsanalytiker arbetar du självständig och drivande med fastighetsanalys och transaktioner inom MKB. Dina viktigaste arbetsuppgifter och ansvarsområden är:
  • Upprättande av förvärvskalkyler, analyser och beslutsunderlag
  • Deltagande i förhandlingar och DD i samband med förvärv
  • Deltagande i årsskiftesvärderingar
  • Framtagande och analys av nyproduktion samt beslutsunderlag
Du är direkt underställd för chefen affärsutveckling och ingår i transaktionsteamet som idag består av tre personer.

Formella krav
  • Civilingenjör Lantmäteri eller annan likvärdig fastighetsekonomisk utbildning
  • Ett flertal år i motsvarande roll på fastighetsbolag och/eller mäkleriföretag
  • Flerårig erfarenhet från fastighets-/bolagstransaktioner med förhandlingsvana och Due Diligence
  • Flerårig erfarenhet av kvalificerad fastighetsvärdering gärna med inriktning mot bostäder
  • Du talar och skriver obehindrat i svenska såväl engelska
  • B-körkort
Vi ser att du har ett strukturerat och noggrant arbetssätt med ett öga för detaljer. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är en analytisk person med förmågan att tänka affärsmässigt kring transaktioner. Du är en person med hög integritet och är trygg i dig själv vilket gör att du väl kan hantera externt/internt tryck från andra intressenter. I och med att du aktiv deltar i förhandlingar ställer tjänsten höga krav på din sociala förmåga kopplat till presentationer, skriftlig framställan och argumentation. Din erfarenhet gör att du bidrar i teamet för att driva utvecklingen av transaktion-, analys- och värderingsarbetet. Vi ser att du är en person som drivs av att hitta lösningar och inte räds att testa nya tillvägagångssätt.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fastighetsanalytiker, fastighetsanalys, fastighetsekonom, förvärvskalkyl, förhandling, årsskiftesvärdering, DD, Due Diligence
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.