Fälttekniker / Servicetekniker / Underhållstekniker till Toyota MHS

Fälttekniker / Servicetekniker / Underhållstekniker till Toyota MHS

Har du ett stort intresse för mekanik och trivs med att arbeta självständigt i en roll som fälttekniker? Här erbjuder vi dig en möjlighet till att bygga starka kundrelationer i rollen som tekniker till Toyota Material Handling Sweden i Malmö med omnejd.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Toyota Material Handling.

Om företagetToyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Deras lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering kompletteras med autotruckar, Toyota I- Site fleet management samt analys och rådgivning. Företaget utför service på marknadens samtliga märken. Antalet medarbetare är cirka 460, varav drygt 270 ingår i den rikstäckande serviceorganisationen. I deras strävan efter överlägsen kvalitet genomsyrar The Toyota Way företagskulturen, deras ideal och sätt att arbeta. Det svenska huvudkontoret ligger i Solna.

ArbetsuppgifterI din roll som fälttekniker utför du reparationer, service och underhåll av främst Toyota Material Handlings produkter. Du arbetar med ett stort kontaktnät av kunder där du agerar konsulterande i tekniska frågor, beställer reservdelar, dokumenterar och rapporterar genomfört arbete. Dina uppdrag varierar allt från planerade serviceärenden till mer akuta utryckningar. Med tanke på variationen på uppdragen innefattar jobben moment kopplade till mekanik, hydraulik, fordons-el, och motorer. Toyotas kunder förväntar sig en personlig relation till sin tekniker varav förmågan att bygga tillit och förtroende spelar en avgörande roll för att lyckas i sitt arbete som servicetekniker.

Du kommer att genomgå en gedigen introduktion för att på bästa sätt skapa förutsättningar för att snabbt komma in rollen. Inledningsvis får du även en mentor att följa ute på fältet. Företaget tillhandahåller en utrustad bil samt ger dig den utbildning du behöver.

Formella krav
  • Några års erfarenhet som fälttekniker, servicetekniker, underhållsmekaniker
  • Goda kunskaper inom ett eller flera områden av hydraulik, fordons-el, förbränningsmaskiner, och dieselmotorer (meriterande)
  • Erfarenhet av truckbranschen (starkt meriterande)
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
  • B-körkort
Vi ser att du är självständig och ansvarstagande vad gäller att planera din dag och driva dina arbetsuppgifter framåt på egenhand. Du som person ska vara initiativrik, lösningsorienterad och praktiskt lagd för att på bästa möjliga sätt kunna åtgärda ärendena. Det förekommer även mycket kundkontakt vilket innebär att du gärna har en fallenhet och förståelse för att leverera god kvalitativ service. Rollen möjliggör varierade arbetsuppgifter vilket innebär att du som person gärna är flexibel och proaktiv. Därtill ser vi gärna att du är en kreativ person som kan tänka utanför boxen.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fälttekniker, servicetekniker, tekniker, teknik, el, elektronik, truck, travers, hydralik, heltid, Malmö, Lund, Trelleborg, Skåne, underhåll, reparation, mekaniker, underhållsmekaniker, reparatör
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.