Fälttekniker / Servicetekniker / Fastighetstekniker

Fälttekniker / Servicetekniker / Fastighetstekniker

Trivs du i en roll som innebär stort eget ansvar? Brinner du för miljöteknik och vill bidra till en bättre framtid? Vi söker dig som trivs i en fysisk roll med daglig kundkontakt och som vill utvecklas som Fälttekniker hos ett spännande företag!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Bioteria Technologies AB.

Om företagetBioteria Technologies är ett miljöteknikföretag som varje dag arbetar för att göra världen lite bättre. Genom att ersätta traditionella miljöbelastande lösningar med modern bioteknik har Bioteria infört en ny teknik som gör stor skillnad för deras kunder, miljön och för samhället. Bioteria är övertygade om att bioteknikens visioner, möjligheter och konkreta framsteg kommer att möjliggöra fullständigt miljövänliga och hållbara samhällen.

ArbetsuppgifterSom fälttekniker representerar du Bioteria hos kunderna genom att arbeta med service och installation av deras biotekniska systemlösningar. Du arbetar med miljöanpassade lösningar i miljöer där avfall och fett orsakar problem och lukt, såsom i fettavskiljare, storköksventilation samt inom avfallshantering.

Du har ett nära samarbete med ansvarig säljare i Malmöområdet och tillsammans är ni en viktig del i att utveckla befintliga affärer och generera merförsäljning till Bioterias kunder, som är allt från mindre aktörer till större kommuner och fastighetsbolag.

Som fälttekniker planerar du dina rutter och besök självständigt. Du utgår hemifrån och arbetar i Malmö med omnejd. Utöver regionens säljare har du även ett tätt samarbete med övriga servicetekniker och installationskoordinator, där ni har ett gemensamt ansvar att vårda befintliga kundrelationer.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta i en fysisk arbetsroll, gärna från fastighetsbranschen
  • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • Systemvana
  • B-körkort
Vi tror att du som söker har ett genomarbetat tillvägagångssätt för att lösa problem och är noggrann i ditt arbete. Du är väl medveten om mål och kvalitetsstandard och lägger stor vikt vid att leva upp till dessa. För att trivas i rollen har du en förmåga och ett intresse för att samarbeta med andra människor. Du har lätt för att se gruppen och syftet med helheten. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter. Du strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare samt ber även om hjälp när det behövs.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Fastighetstekniker, Servicetekniker, Underhåll, Miljö, Ventilation, Teknik, Fastigheter, Anläggning, biogas, avfall, heltid, Skåne, Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!