Executive Personal Assistent / Management Trainee / Finans

Executive Personal Assistent / Management Trainee / Finans

Är du en nyfiken och hungrig person som vill ta nästa kliv i din karriär? Vill du vara med på en spännande resa inom verksamhetsutveckling i bank- och finansbranschen?

Om företagetFöretaget är internationellt och utvecklar ett system som underlättar för företag inom bank- och finansbranschen. De är ledande inom sin bransch och finns representerade i många länder världen över. Nu letar vi efter en driven person som vill arbeta med olika projekt rörande deras verksamhet. Mer information ges vid eventuell intervju.

ArbetsuppgifterSom Management Trainee har du en bred och projektledande roll. Du arbetar nära styrelsen, där du bland annat deltar på ledningsmöten och fångar upp nya förslag på projekt och idéer i stort. Ett projekt kan handla om nyetableraring av kontor i andra länder, varpå du gör research om alltifrån lokalisering, marknadsföring och kostnader. Ett annat projekt kan handla om att ett nytt traineeprogram ska startas, där ditt ansvar är att kontakta olika högskolor och hjälpa till med introduktionsplaner. Beroende på din utbildningsbakgrund och intresse kan tjänsten utformas efterhand. Du kan exempelvis hjälpa till med granskning av olika avtal de har med samarbetspartners eller driva projektet kring implementering av ett nytt affärssystem. Du agerar projektledare och assistent för styrelsen, med syftet att på sikt bli en nyckelperson för företaget.

Formella krav
  • Universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi, civilingenjör, juridik eller liknande
  • Något års erfarenhet av att arbeta på stort företag, gärna inom finansbranschen
  • Obehindrad i svenska och engelska, både i tal och skrift
Vi söker dig som har ett stort driv, engagemang och målfokus. Eftersom rollen är bred ser vi att du är prestigelös, nyfiken och öppensinnad, oavsett om du för anteckningar på ett styrelsemöte eller driver ett eget projekt från A till Ö. Vi tror att du har höga ambitioner och på sikt ser efter en ledande position inom samma företag. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresse för tjänsten.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos företaget.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Management trainee, verksamhetsutvecklare, verksamhetsutveckling, finans, ekonomi, projektledning, executive assistent, Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.