Erfaren webbutvecklare / Remote

Erfaren webbutvecklare / Remote

Har du en gedigen erfarenhet av webbutveckling och vill ta dig an en roll där du arbetar remote, med mycket frihet och härliga kollegor? Sök då tjänsten som webbutvecklare på Accountec Byråportal. Låt din erfarenhet tillsammans med företagets framväxt bli ditt nästa steg i karriären.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Accountec Sweden AB.

Om företagetAccountec Sweden AB utvecklar webbaserade lösningar för redovisnings- och revisionsbranschen. Företaget har idag 10 anställda men siktar på att bli fler. Produkten som företaget erbjuder har fått ett starkt mottagande inom branschen vilket gör att företaget växer och drivs helt kundfinansierat. Som anställd hos Accountec har du stora möjligheter till att utveckla produkter men även att påverka din roll och arbetssituation. Företaget drivs och arbetas remote vilket bidrar till en valmöjlighet att arbeta hemma eller på kontorshotell. Du som anställd sätter under rimliga former ramarna för när, var och hur du arbetar. Varje vecka sker avstämningar kopplat till arbete men det förekommer även kontinuerliga AW och möten av den sociala karaktären. Accountec värderar teamet och dess sammanhållning och 3-5 gånger per år träffas personalgruppen fysiskt för olika aktiviteter som exempelvis:
  • Hyrt en stuga i Norge en weekend och bestigit ett berg
  • Julbord med övernattning och bastubad
  • Surfresa till Portugal
ArbetsuppgifterAccountec arbetar utifrån perspektivet att du som medarbetar får ett problem som du själv kommer att lösa på ditt sätt med de verktyg som du besitter och med hjälp av kollegor. Arbetet sker ofta enskilt men beroende på uppgiftens storlek kommer samarbete i par eller grupp att förekomma. Utvecklingsteamet samarbetar med sälj- och marknadsavdelningen för att säkerställa att deras kunder får den hjälp som efterfrågas. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är kopplade till webbutveckling och databaser.

Exempel på uppgifter som kan sammanfalla i denna tjänst är:
  • Framtagandet av en helt ny typ av deklarationstjänst från noll till produktion.
  • Framtagandet av en integrerad avtalssigneringstjänst som uppfyller eIDAS-förordningens krav om avancerad elektronisk underskrift.
  • En resursplaneringstjänst specifikt anpassad efter en redovisningsbyrås krav.
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Flera års erfarenhet av databaser och webbutveckling
  • Erfarenhet av front-end och mycket goda kunskaper inom back-end
  • Skriver och talar engelska samt svenska obehindrat
För rollen som webbutvecklare på Accountec utför du dina arbetsuppgifter noggrant och strukturerat och värnar om en lösning som blir intuitiv för användaren och för kundens bästa upplevelse. Du bidrar med nya idéer och hittar de tillvägagångssätten som behövs för att lösa problemet. Du är dessutom självständig i ditt arbete samtidigt som du tycker om att arbeta i team. Vidare värderar du kvaliteten på arbetet och den klara produkten och vill ständigt utveckla din och andras kompetens. Slutligen är du en person som värdesätter goda relationer har en god kommunikativ förmåga.

Övrig information
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Remote
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Webbutvecklare, backend, frontend, fullstack, systemutvecklare, backendutveckling, backend utvecklare, utvecklare, vue.js, scala, java, play framework, MySQL, Redis, remote, Sverige, Sweden
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!