Elkonstruktör sökes till SEBAB i Malmö

Elkonstruktör sökes till SEBAB i Malmö

Bravura söker en driven och engagerad konstruktör till en ansvarstagande och involverande roll till expanderande SEBAB i Malmö.

Om företagetSEBAB AB etablerades 1987 och är från början privatägt och har varit en stark aktör inom elbranschen sedan dess.

SEBAB AB var tidigare moderbolag för verksamheten i Sverige, men är idag ett dotterbolag inom Harju Elekter Group med fastigheter omfattande kontor, lager och verkstad i Malmö, Stockholm och Borlänge.

SEBAB har ett komplett program av internationellt erkända produkter och tjänster inom elkraft och eldistribution. Flexibla lösningar och spetskompetens förenat med korta leveranstider gör oss till en kunnig och uppskattad samarbetspartner.

ArbetsuppgifterSom konstruktör kommer du att arbeta med att konstruera och projektera enskilda centraler, ställverk, primärstationer och transformatorstationer. Du kommer ansvara för kunddialog, dokumentation, ritningar och beräkningar på de projekt som du blir ansvarig konstruktör för.

Du kommer vara placerad på SEBAB:s regionskontor i Malmö och kommer framförallt jobba med projekt i närområdet men produkter som ska till kunder runt om i landet kan också bli aktuella.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant området eller motsvarande erfarenhet
  • Erfarenhet av konstruktion inom el, produktion eller automation är meriterande
  • Kunskap inom CAD
  • Kunskap inom elmontage av ställverk och elskåp är meriterande.
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B
Som person är du engagerad, driven och ha en vilja att utveckla dina kunskaper i takt med att produkterna du arbetar med utvecklas. Det är såklart också viktigt att du är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten då dina konstruktionsritningar ligger till grund för montörernas arbete. Då du också kommer ha en del kundkontakt är det viktigt att du är kommunikativ och relationsskapande.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Elkonstruktör, elkonstruktion, elskåp, ställverk, elcentraler, elkraft, eldistribution, konstruktör, konstruktion, elingenjör, ingenjör, elmontör, montör, ledande montör, Malmö, rekrytering, heltid, tillsvidare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.