Ekonomichef

Ekonomichef

Har du bred erfarenhet inom ekonomi samt besitter ett intresse för hållbarhet och miljö? Vill du bli en del av ett start-up bolag där du får stor möjlighet att påverka och växa med företaget? Då kan det här vara ditt nästa steg i karriären!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetEtt spännande start-up företag inom hållbarhetsbranschen med en kraftig tillväxt sedan dag ett. Företaget fortsätter att växa och söker nu efter en ekonomichef som får vara med att påverka och växa tillsammans med bolaget.

ArbetsuppgifterSom ekonomichef arbetar du i en central roll med huvudansvar för företagets ekonomi. Det är en bred roll där du hanterar redovisning, löpande bokföring, fakturering, löner, bokslut och årsredovisning. På bolaget ansvarar du för pris- och lönsamhetsberäkningar för deras fysiska produkter samt tjänster. I rollen som ekonomichef arbetar du även strategiskt med utveckling av rutiner och processer, ekonomiska analyser samt uppföljning av nyckeltal och rapportering. Därtill tar du fram kalkyler och modeller med tydliga rekommendationer mot bolagets mål.

Vidare arbetar du tätt med VD och bolagets styrelseordförande samt får stora möjligheter att påverka beslut och riktning. Initialt kommer tjänsten inte att innefatta personalansvar men förhoppningen är att utöka teamet framåt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Några års arbetslivserfarenhet inom liknande roll, meriterande med erfarenhet från ett start-up bolag
  • Mycket goda kunskaper inom affärssystem och Excel
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Vi tror att du som söker är nyfiken och motiveras av att sätta i gång och driva projekt framåt samt har förmågan att se helheten i ekonomiska flöden. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker samt testa på nya tillvägagångssätt. Du ser möjligheter i förändringar, har lätt för att anpassa dig efter nya situationer och räds inte för nya utmaningar. I rollen arbetar du tätt ihop med dina kollegor och därför är det viktigt att du uppskattar jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Slutligen tror vi att du som person är hjälpsam och du ställer alltid upp för att stötta andra i alla lägen.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ekonom, ekonomiansvarig, ekonomichef, finans, redovisning, controller, löner, bokföring, bokslut, analys, kostnad, lönsamhet, prisberäkning, budget, ansvarig, Malmö, Skåne
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!