Ekonomiassistent inom kredithantering

Ekonomiassistent inom kredithantering

Har du erfarenhet av kredithantering, kundreskontra och intresse av att arbeta i en internationell organisation? Har du förmågan att driva ditt arbete framåt samt styra upp och effektivisera processer? Då är detta rätt uppdrag för dig. Uppdraget sträcker sig initialt över 6 månader med chans till förlängning.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Honda. Det finns möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetHonda Nordic med säte i Malmö, är en filial till Honda Motor Europe, som tillhandahåller produkter och tjänster till Hondas återförsäljare i Sverige, Danmark och Norge.

ArbetsuppgifterI rollen som kredithandläggare förväntas du arbeta självständigt med att besvara kundernas förfrågningar gällande fordringar och betalningar. Du övervakar kundernas betalningsprocesser, skickar ut påminnelser, bevakar kundernas kreditvärdighet, ser till att det inte sker några dubbelbetalningar eller finns några omatchade fakturor. Du samarbetar och har kontinuerliga avstämningar med Hondas Shared Service Center i Polen. Arbetet som kredithandläggare innebär många kontaktytor då du är involverad i processen mellan Honda och fakturamottagare. Vidare innebär rollen att du ansvarar för hantering och bevakning av bankgarantier, samt ger input till utformningen av lokal kreditpolicy.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi är meriterande
  • Tidigare erfarenhet av kredithantering/kundreskontra
  • Erfarenhet av SAP eller likvärdigt affärssystem
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Rätt kandidat för tjänsten har ett intresse för att arbeta som kredithandläggare och är skicklig på att skapa och bevara goda relationer med kunder. Du är en serviceinriktad person som har förmågan att på ett självständigt sätt driva ditt arbete framåt, fatta egna beslut och styra upp processer. För att vara aktuell för rollen ser vi även att du har en utvecklad problemlösningsförmåga och räds inte att lyfta luren och kontakta kunder oavsett anledning. Som person har du en positiv inställning och trivs i en social företagskultur.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundreskontra, kredithandläggare, credit, controller, ekonomi, ekonom, riskkalkylering, kreditbedömning, kredit, faktura, Malmö, heltid
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.