Ekonomiansvarig / Controller

Ekonomiansvarig / Controller

Har du en ekonomibakgrund, är redo för nästa steg i karriären och attraheras av en bred och utvecklande controllerroll? Trivs du med projektredovisning och uppföljningsarbete? Då kan det här vara något för dig! Vi söker just nu en Ekonomiansvarig / Controller till ett företag i Malmö.

Om företagetFöretaget har varit en stark aktör inom elbranschen sedan 1980-talet och utgör idag ett dotterbolag till ett större moderbolag. Företaget har idag fastigheter med omfattande kontor, lager och verkstad i flera städer. Företaget har ett komplett program av internationellt erkända produkter och tjänster inom elkraft och eldistribution.

ArbetsuppgifterSom Ekonomiansvarig / Controller arbetar du med allt från bokslut och analys till löpande redovisning. Du har en central roll för hela det ekonomiska flödet och arbetar både med den dagliga redovisningen och analys av projekt. Samtidigt arbetar du proaktivt med att utveckla ekonomifunktionen för att kunna supportera VD och platschefer med uppföljning och analys av det ekonomiska utfallet. I rollen ingår även rapportering till moderbolaget och du arbetar med kassaflödesanalyser och är högst delaktig i budgetarbetet. Företaget arbetar till stor del projektbaserat och vi ser att du din controllerroll kommer att följa upp och analysera entreprenadprojekt för att bistå chefer och projektledare. Bolaget är i en utvecklingsfas och står under kommande året inför många spännande utmaningar. Ekonomifunktion består idag av två personer och du kommer bli en central karaktär i bolaget och kommer rapportera direkt till svenska VD:n samt CFO:n.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning med inriktning ekonomi, eller motsvarande kompetens
  • Några års erfarenhet Redovisning och Controlling
  • Erfarenhet av Projektredovisning och Uppföljningsarbete
  • Erfarenhet av MC Office
  • God svenska och engelska, i såväl tal som skrift
Vi söker dig som kan identifiera dig med företagets kärnvärden; enkelhet, stabilitet och glädje. Du trivs med att arbeta verksamhetsnära och genom din kompetens bidra till den affärsdrivande verksamheten. Därtill ser vi gärna att du är strukturerad, noggrann och initiativrik. Du har en god förmåga att se helheten och sätter gärna in dig i verksamhetsfrågor.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos företaget.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomiansvarig, controller, ekonomi, redovisning, moms, rapportering, uppföljning, ekonomi, ekonomisk rapportering, budgetuppföljning, malmö, heltid, projekt, projektredovisning, controlling, MC Office, uppföljning, bokslut, analys
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.