Ekonom / Ekonomiansvarig / Redovisningsekonom

Ekonom / Ekonomiansvarig / Redovisningsekonom

Trivs du i en roll där du får vara självgående och flexibel? Vi söker dig som vill arbeta brett med ekonomi och som har en vilja att utvecklas i ett bolag inom nöjes- och underhållningsbranschen.

Om företagetJulius-koncernen är verksamt inom nöjes- och underhållningsbranschen och startade 1972. Från att ha skapat det första datoriserade biljettförsäljningssystemet har företaget nu olika verksamheter där såväl produktion och genomförande av nöjesarrangemang som biljettförsäljning ingår. Koncernen består av fyra bolag och har 10 fast anställda men sysselsätter vid vissa projekt många fler.

Företagskulturen kännetecknas av glädje, engagemang och samarbete. Oberoende av tjänstetitel samarbetar alla för att säkerställa framgångsrika nöjesupplevelser och kundnöjdhet. Tjänsten är stationerad i natursköna omgivningar i Alnarp utanför Malmö. Visst arbete kan även förekomma på externa nöjesanläggningar och arrangemang.

Tjänsten är ett vikariat som påbörjas i Juni och fortlöper till årsslutet.

ArbetsuppgifterRollen som ekonom till Julius-koncernen är initialt en roll med fokus på leverantörreskontra, bokföring av biljettförsäljning, fakturering samt övrig administration. Den största utmaningen i den här rollen är att det rör sig om flera bolag vilket medför att du både behöver vara trygg i din kompetens och mångfacetterad inom området ekonomi. Du ansvarar över ekonomin i samtliga fyra bolag vilket innebär arbete gällande koncernredovisning, likviditetsplanering, ekonomisk rapportering och framtagande av underlag, all fakturering, kund- och leverantörreskontra, lönehantering mm.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi alternativt motsvarande i arbetslivserfarenhet
  • Tidigare erfarenhet av ett mindre företag (meriterande)
  • Goda kunskaper inom ekonomisystem (Hogia meriterande)
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
För tjänsten som ekonom hos Julius-koncernen söker vi dig som trivs i en familjär och prestigelös arbetsmiljö. Du är positiv och har ett intresse i att involvera dig helhjärtat i företaget och verksamheten. Du är självständig och besitter förmågan att utstaka rutiner samtidigt som du alltid är noggrann. Vidare är du kreativ och kommer gärna med nya lösningar och förbättringsförslag. Därtill trivs du med att samarbeta med andra och hjäl-per gärna till med diverse arbetsuppgifter som behöver utföras. Innehar du ett intresse för musik/ teater/ kultur ser vi det som ett stort plus.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i cirka sju månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Julius Biljettservice.

Start: 3/6
Plats: Alnarp
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonom, redovisning, redovisningsekonom, ekonomiansvarig, ekonomi, bokföring, bokslut, ekonomistyrning, ansvarig, Alnarp, Lund, Lomma, Bjärred, Malmö, Landskrona, Löddeköpinge, ekonomiassistent, redovisningsassistent, månadsbokslut, årsbokslut, leverantöreskontra, kundreskontra, bokföring, redovisning, heltid, vikariat
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.