Driftledare till PreZero

Driftledare till PreZero

Är du en initiativtagande person med stort intresse för ledarskap och administration? Vill du bli en viktig del i en framgångsrik organisation som har miljö- och kvalitetstänk i fokus? PreZero söker nu sin nya medarbetare i rollen som driftledare, välkommen med din ansökan!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos PreZero.

Om företagetSedan början på 2021 har företaget nya ägare och har därmed bytt namn till PreZero (tidigare SUEZ). De är samma bolag som tidigare med samma höga service, tjänster och kontaktpersoner. PreZero erbjuder effektiva avfalls- och återvinningslösningar med fokus på kundens behov och långsiktig hållbarhet. De samlar in och hanterar restmaterial från deras kunders verksamhet genom återvinning och/eller energiutvinning. I företagets vardag är kundnytta lika med miljönytta.

Du erbjuds ett spännande och varierande arbete tillsammans med goda kollegor. Eftersom PreZeros personal är en av deras viktigaste resurser och en förutsättning för att företaget ska fungera, är det viktigt för dem att du trivs och mår bra på jobbet!

ArbetsuppgifterPreZero söker en driftledare till Industri Malmö S där du ansvarar för SafeSimplex bilen. Du hanterar uppdatering av schema och uppföljning. Därtill utvecklar, planerar, leder och följer du upp avdelningens dagliga driftverksamhet. Planeringen sker i syfte att uppnå bästa möjliga resursanvändning gällande både personal och utrustning. I din roll upprätthåller du goda relationer med företagets kunder, myndigheter samt övriga intressegrupper. Du arbetar vidare med att rapportera avvikelser, säkerställer att verksamheten bedrivs efter gällande tillstånd och lagar, arbetsmiljön, inventera hämtställen, fordonsansvar samt skyddsronder. Du rapporterar till avdelningschefen samt har personalansvar för ett par medarbetare. På kontoret i Malmö arbetar idag tre driftledare.
  • Ansvar för SafeSimplex bilen
  • Utveckla och planera avdelningens dagliga driftverksamhet
  • Upprätthålla goda relationer till kunder och myndigheter
  • Personalansvar för ett par medarbetare
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Arbetslivserfarenhet av arbetsledning
  • God dator- och systemvana
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
För att trivas i rollen är du handlingskraftig som person, agerar snabbt vid potentiella problem samt kommer fram till en lösning så snabbt som möjligt. Du ser till att saker blir gjorda och är inte rädd för att ta initiativ. Det kommer naturligt för dig att stötta och motivera dina medarbetare för att komma framåt i ert arbete. Därtill är du uppmärksam och tillmötesgående samt lägger stort fokus på kundkontakten.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: driftledare, driftansvarig, PreZero, recycling, ledarskap, avfallshantering, personalansvar, återvinning, miljö, heltid, Malmö, Skåne
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!