Driftchef / Farmaceut

Driftchef / Farmaceut

Är du legitimerad farmaceut och har en gedigen ledarerfarenhet? Vi söker nu en driftchef inom läkemedelsförsörjning till innovativa och växande Apoex.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Apoex.

Om företagetApoEx grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra vården. Sedan dess har tusentals vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt ApoEx som sin strategiska partner avseende försörjning av läkemedel och förbrukningsmaterial. Verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och attityden att ingenting är omöjligt. Vill du utvecklas med oss?

ArbetsuppgifterDu leder ett team som består av ca 30 personer som ansvarar för allt inom orderberedning och kontroll i Apoex försörjningsflöde, licenshantering och kundsupport. Du har även ansvar för inleverans, varuhantering samt utleverans som görs av lagerpersonalen samt personalansvar för två gruppchefer. Som driftchef är du kund och förvaltningsansvarig vilket innebär att du har en del kundkontakt. Då Apoex ständigt utvecklas så är verksamhetsutveckling och dess olika möjligheter något du alltid har i bakhuvudet. Apoex lägger stor vikt vid ditt ledarskap och just ledarskapsbiten är ett av dina största fokusområden. Du har fullt ansvar för budget, prognoser samt att följa upp verksamheten utifrån diverse KPIer. Du ansvarar för att skapa samt bibehålla en attraktiv arbetsplats där medarbetarna trivs, är engagerade och motiverade i arbetet. Det är receptet för ett gott arbetsklimat och för att Apoex ska ha branschens mest nöjda kunder.

Formella krav
  • Legitimerad receptarie eller apotekare
  • Mycket god kunskap i gällande regelverk avseende hantering av läkemedel på apotek
  • Ett par års erfarenhet av arbetsledning och personalansvar
  • Flytande i Svenska både i tal och skrift
  • Mycket goda IT kunskaper
Utöver ovan nämnda krav så är ett gott ledarskap den viktigaste aspekten för denna tjänst. Du älskar att skapa en kultur där medarbetare känner både engagemang och ansvar. Du har en god förståelse för service och drivs av att skapa nöjda kunder samt förmedla detta ner i organisationen. Om du dessutom trivs med en innovativ arbetsmiljö där du driver förändringsprocesser på ett prestigelöst, kommunikativt och närvarande sätt så finns det ingen anledning till att inte söka denna tjänsten.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Med tanke på jul och nyårshelger så kommer urval att göras i början av januari.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Driftchef, sjukvårdsfarmaci, farmaceut, chef, chefsfarmaceut, slutenvård, läkemedelsförsörjning, Malmö, Apoex
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!