Dispatcher / Projektkoordinator till Alstra

Dispatcher / Projektkoordinator till Alstra

Innehar du en bred erfarenhet av planeringsarbete, att skapa kundrelationer, projektledning och förstår de logistiska flödena i en verksamhet? Har du därtill ett intresse för miljön? Nu finns chansen att ta nästa steg i karriären och vara en del av ett snabbrörligt tillväxtbolag i rollen som Dispatcher/Projektkoordinator!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Alstra.

Om företagetAlstra är ett solcellsföretag som hjälper villaägare och lantbrukare att investera i kompletta solcellsanläggningar och laddboxar för elbilar. Teamet besitter 30 års samlad erfarenhet från solcellsbranschen där de tillsammans har sålt, projekterat och installerat över 1 000 solcellsanläggningar i södra Sverige. Nöjda kunder och deras bidrag till ett fossilfritt Sverige är det som driver bolaget framåt.
Alstras ambition är aldrig att vara billigast. Bara bäst. Det resulterar i kunder som är nöjda hela vägen. Idag är de 28 anställda och söker nu en projektkoordinator som får möjlighet att påverka och växa tillsammans med bolaget!

ArbetsuppgifterSom projektkoordinator på Alstra arbetar du i en bred roll med flera ansvarsområden. Du hanterar avrop av leveranser från deras lager, bokar kundinstallationer samt håller koll på planering och leveranstider. Därtill delegerar du projekt till Alstras montörer, sammanställer slutintyg och anmälningar till kunder och nätbolagen samt håller koll på orderhantering och fakturering.

Förutom att arbeta operativt har du även ett strategiskt ansvar med utveckling av rutiner och processer tillsammans med de andra avdelningarna. Alstra använder sig av Dynamics 365 samt ett egetutvecklat system där du bistår med stöd och feedback för att utveckla digitaliseringen som i sin tur skapar mer effektiva processer. Vidare arbetar du med att ta fram rutinbeskrivningar med tydliga rekommendationer mot bolagets mål.

I rollen som projektkoordinator har du ett tätt samarbete med Alstras Supply Chain Manager, projektledare, försäljningschef och VD. Det är en strategisk tjänst med stort ansvar där du som spindeln i nätet ser till att säkra hög effektivitet från order till installation.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Relevant eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Några års erfarenhet från en liknande roll
  • Meriterande om du har god teknisk kompetens samt erfarenhet från solcellsbranschen
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
För att trivas i rollen har du mycket god planeringsförmåga samt är kommunikativ och serviceorienterad med stort fokus på nöjda kunder. Vi tror att du som söker är nyfiken och motiveras av att sätta i gång och driva projekt framåt samt har förmågan att se helheten i bolagets flöden. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker samt testa på nya tillvägagångssätt. Du ser möjligheter i förändringar, har lätt för att anpassa dig efter nya situationer och räds inte för nya utmaningar. I rollen arbetar du tätt ihop med dina kollegor och därför är det viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Slutligen tror vi att du som person är hjälpsam och gärna stöttar dina kollegor.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Arlöv, Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Dispatcher, planerare, koordinator, projektkoordinator, projekt, planering, administration, ekonomi, logistik, heltid, Malmö, Arlöv, Skåne
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!