Dispatcher / IT-tekniker i Malmö

Dispatcher / IT-tekniker i Malmö

Har du några års erfarenhet av rollen som IT-tekniker och är intresserad av att övergå till en mer koordinerande roll? I så fall kan detta vara tjänsten för dig! IT-Gården erbjuder en spännande teknisk miljö där du får chansen att agera spindeln i nätet och vidareutveckla rollen som Dispatcher/IT-tekniker.

Om företagetIT-Gården grundades 1999 och har sedan starten arbetat med drift, hosting och molnlösningar. Deras vision är stressfri IT där de levererar marknadens senaste teknologi till ett fast pris per användare per månad. De har över 100 medarbetare, 8 egna datacenters, en svensk dygnet runt support och ett stort miljöansvar.

ArbetsuppgifterArbetsuppgifterna innebär att du är ansvarig för den löpande hanteringen av ärenden som delegeras ut till tekniker i det befintliga teamet. Du innehar således en koordinerande roll där du prioriterar ärenden som finns i Dispatcherns kö och schemalägger så att rätt tekniker hamnar på rätt uppdrag. Rollen innefattar ett högt tempo där din samarbets- och prioriteringsförmåga ständigt kommer att sättas på prov. Det är många parametrar att ta hänsyn till så som teknisk kompetens hos fältteknikerna och önskemål utifrån kunder. En annan uppgift är arbetet med att försöka utveckla och bidra till ett kontinuerligt förbättringsarbete gällande dispatchers generella funktion. Rollen är fördelad i 50% dispatchning och 50% som IT-tekniker.

Formella krav
  • Eftergymnasial IT-utbildning
  • Erfarenhet som IT-tekniker (2nd-3rd line)
  • Erfarenhet som Dispatcher / IT-koordinator (meriterande)
  • God svenska och engelska
Vi söker en person som är social och prestigelös med ett stort teamfokus. Du är driven och strukturerad och van vid att jobba parallellt med olika projekt. Du räds inte av att delegera uppgifter och ta obekväma beslut. Rollen innefattar en god teknisk förståelse vilket utgör en vital del vid fördelningen av olika ärenden. För att trivas och passa in ser vi även att du är ansvarstagande, flexibel och en person med en stor servicekänsla.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående
Plats: Malmö (vid centralstationen)
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Dispatcher, Dispatch, IT-koordinator, IT-tekniker, arbetsledare, projektledare, koordinator, prioritera, support, heltid, Landskrona, AD, citrix, VMware, helsingborg, koordinering
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.