Diskare / operatör rendisk

Diskare / operatör rendisk

Vi söker operatör rendisk till medicinföretag i Malmö. Har du erfarenhet av renrum, dokumentation och besitter en stor kvalitetsmedvetenhet så kan detta vara jobbet för dig!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att FÖRETAGET har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och FÖRETAGET en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetFöretaget utvecklar och producerar läkemedel från kliniska tester (fas 2) till färdiga produkter. Deras specialiteter är aseptiska injektionspreparat samt nasala och orala sprayer. De vill ytterliggare förstärka sin avdelning bulkproduktion i Malmö

ArbetsuppgifterÅt kunds vägnar så erbjuder vi varierande arbetsuppgifter där du bland annat utför och ansvarar för disk av utrustning för beredning, fyllning av avslutad produktion, förpacka utrustning, hantering av slangar till diskrum samt fyllning. Du hjälper även till med hantering av material mellan avdelningar samt är backup för tvätt av arbetskläder till renrum klass B-D. På Företaget så arbetar dom enligt GMP och allt arbete utförs i renrumsklassade lokaler.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning
  • Diskrutiner från läkemedelsbranschen ( meriterande)
  • Renrumsarbete( meriterande)
  • Svenska och Engelska
Vidare lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är noggrann, flexibel och har lätt för att sammarbeta. Du trivs med att hålla flera bollar i luften och har en positiv inställning till ditt arbete.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt ÖK.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.