Depåchef / Depåansvarig / Platschef

Depåchef / Depåansvarig / Platschef

Saferoad öppnar upp i Malmöregionen och söker en ledare med branscherfarenhet som vill vara med på deras tillväxtresa och där du får möjligheten att vara med och bygga upp en depå från grunden. Har du erfarenhet av vägarbete, drift och underhåll eller uthyrningsbranschen? Då är du kanske den vi söker!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Saferoad Sverige AB.

Om företagetSaferoad är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter och trafiksäkerhetslösningar i Sverige. Verksamheten omfattar allt från utveckling till tillverkning, försäljning, uthyrning, utbildning och andra tjänster inom väginfrastruktur. Saferoad finns över hela Sverige och erbjuder högkvalitativa lösningar för myndigheter och företag som arbetar med infrastruktur. Företagets mission är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda människor som är på väg, vare sig de går, cyklar eller kör bil.

ArbetsuppgifterI rollen som Depåchef blir du en viktig del i Saferoads etablering i Malmöregionen. Du kommer driva enheten tillsammans med ett team om två medarbetare och ett tiotal timanställda, och du har personal -och resultatansvar för enheten i Malmöregionen. Ett stort fokus i rollen är att arbeta strategiskt och operativt med försäljningsarbetet och du tillbringar en stor del av ditt arbete ute hos potentiella kunder för att driva igenom affärer. Du kommer ha central stöttning under första tiden för att säkerställa en god start.

Formella krav
  • Erfarenhet av att arbeta i en liknande roll inom väg/bygg/uthyrningsbranschen, t ex. som platschef eller arbetsledare
  • God affärs och företagsekonomisk förståelse och god administrativ vana
  • Tidigare dokumenterade erfarenheter av ledarskap
  • God datorvana, erfarenhet från Microsoft Office-paket och Monitor, MCS eller liknande ERP system
  • Talar och skriver obehindrat på svenska
  • B-körkort
  • Meriterande om du har gått Trafikverkets kravkurser 1-3
Som person tror vi att du är en driven och engagerad ledare med god affärsförståelse, ett stort intresse för försäljning och en förmåga att bygga långsiktiga relationer. Du tar stort ägandeskap, är strukturerad och har lätt för att planera och få saker att hända. Du trivs i ett högt tempo, är flexibel och lösningsorienterad med kunden i fokus.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmöregionen
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: depåchef, depåansvarig, platschef, arbetsledare, Malmö, heltid, trafiksäkerhet, vägarbete, väg, infrastruktur, uthyrning
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!