Databastekniker inom SQL / Databastekniker / Systemtekniker

Bravura · Data & IT · löpande

Om jobbet

För ett långt konsultuppdrag hos en av våra kunder i centrala Malmö söker vi en databastekniker med kompetens inom SQL.

Om företagetVår kund är ett stort internationellt tjänsteföretag som erbjuder helhetslösningar inom IT till både privat och offentlig sektor. Rollen och företaget erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill och som visar intresse.

ArbetsuppgifterSom tekniker arbetar du löpande med underhåll, felsökning, installation och nyutveckling av kundens SQL-miljö. Det är en stor miljö med affärskritisk verksamhet. Du ingår i ett team av tekniker som ansvarar för SQL, men du måste också ha förmågan att arbeta självständigt.

Formella krav
  • Utbildning inom data, och erfarenhet av MS SQL.
  • Arbetat med installation av nya SQL-miljöer.
  • Erfarenhet av SQL kluster, SQL hotell.
  • Förståelse för att arbeta i komplexa och kritiska verksamheter.
  • Vana att arbeta självständigt.
  • Svenska och engelska i både tal och skrift
För att passa i rollen som datatekniker söker vi dig som lägger stor vikt service gentemot kund. Du trivs i ett högt arbetstempo och har ett noggrannt och strukturerat arbetssätt.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Systemadministration
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Hos Bravura finns jobb både för dig med erfarenhet och för dig i början av karriären. Bravura hjälper företag över hela Sverige med bemanning och rekrytering inom tjänstemannaområdet. Vi särskiljer oss genom vårt stora engagemang och vår dedikation till att alltid hitta de smartaste lösningarna. Vi tror på att ständigt försöka förenkla och förbättra rekryteringsprocessen för alla parter genom att vara flexibla och snabba, men samtidigt erbjuda ett engagerat och personligt bemötande. På detta sätt kan vi garantera ett lyckat rekryteringsresultat för både företag och kandidat.