Dansktalande innesäljare / säljare till Bring

Dansktalande innesäljare / säljare till Bring

Vill du utvecklas inom försäljning i en framtidssäkrad och expansiv bransch? Motiveras du av högt uppsatta mål, utmaningar och av att bygga nätverk och relationer? Bring erbjuder dig en roll som säljare där du får sälja in Nordens bästa tjänst inom e-handel och paket till företag!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Bring E-commerce & Logistics.

Om företagetBring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i Norden. De är drygt 3 000 medarbetare i Sverige som brinner för att transportera, planera, leverera, lagra och kommunicera. Bring är en del av Posten Norge, en av de största logistik- och postaktörerna i Norden.

Bring är en expansiv koncern som sätter hälsa, miljö och säkerhet högt på agendan och där det finns goda möjligheter till personlig utveckling. Vidare är de en utmanare i en bransch som befinner sig i kraftig utveckling och förändring. Det gör att företaget som koncern ständigt behöver förbättra och anpassa sig efter nya utmaningar, önskemål och krav som ställs - varje dag.

Genom att ta ansvar, spela för laget och ständigt vilja mer, jobbar företaget hårt för att göra vardagen enklare och världen mindre för sina kunder. Det är det som präglar företaget i deras dagliga arbete och sin arbetskultur.

ArbetsuppgifterI rollen som säljare ingår du i ett team om fem innesäljare som sitter i Malmö. Som säljare ansvarar du för försäljning mot mindre och medelstora företagskunder. Du kommer främst bearbeta och utveckla kunder inom utpekade geografiska områden vilket i första hand sker digitalt via Teams men även via telefon. Du söker aktivt nya affärsmöjligheter men utvecklar också befintliga affärsrelationer. Som säljare är du Brings ansikte utåt mot kunderna och har en av de viktigast rollerna i organisationen. Vidare är du ansvarig för att uppfylla egna sälj- och budgetmål och tillsammans med teamet bidra till gemensamma mål. Du ansvarar även för att ta emot och hantera inkommande säljförfrågningar samt koordinera och fördela leads inom organisationen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Erfarenhet av tjänsteförsäljning inom B2B och B2C
  • Kunskaper inom CRM-system
  • Behärskar danska och engelska i tal och skrift obehindrat
Du ser möjligheter i förändringar och räds inte av nya utmaningar. Därtill trivs du i en dynamisk organisation där det ofta sker förändringar. Som person är du är proaktiv, resultatfokuserad och sätter upp höga mål för dig själv. Du är driven, ihärdig och har en stark tävlingsinstinkt. Din motivation ligger i möjligheten att utvecklas och du trivs med att arbeta nära affären. Du har en god social förmåga och tar egna initiativ till att utöka ditt nätverk av potentiella och befintliga kunder och bygger på ett genomtänkt sätt relationer. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta och ställer gärna upp för att stötta dina kollegor vid behov.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse. Lönemodellen består av en fast månadslön med en incentive

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, innesäljare, försäljare, B2B, business to business, Bring, Malmö, mål, e-handel, försäljning, kundansvarig, kundansvar, account manager, AM
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!