DAF säljare / lastbilssäljare / Säljare

DAF säljare / lastbilssäljare / Säljare

Brinner du för att göra affärer? Har du ett intresse för fordon och teknik? Vi söker dig som vill vara en del av Nordic Truckcenter som präglas av entreprenörskap och familjekänsla.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Nordic Truckcenter.

Om företagetNordic Truckcenter är generalagent för DAF Trucks i Sverige och återförsäljare av Iveco i Malmö. Vi är välkända för att kunna förse våra kunder med den optimala lösningen för deras transportbehov. Nordic Truckcenter kan erbjuda alla typer av konfigureringar för nya och begagnade transportfordon med enastående leasing- och finansieringslösningar. Tillsammans med våra servicepartners tillhandahåller Nordic Truckcenter den optimala servicen för DAF Trucks i hela Sverige samt Iveco i Malmöområdet.

ArbetsuppgifterI rollen som säljare är du ansvarig för försäljningen av Nordic Truckcenters DAF lastbilar. Arbetsuppgifterna inkluderar prospektering där du har tillgång till säljstödsystemet men har även ansvar att hitta nya vägar att prospektera. Vidare ingår mötesbokning där kontakten med kunder sker såväl fysisk som över telefon. I rollen arbetar du dels med ny kundsbearbetning, dels förvalta befintliga kunder och säljcyklarna är ofta långa vilket ställer krav på uthålligheten. Vidare ansvarar du för offertförberedelser. Du är även i kontakt med påbyggarna för att kommunicera eventuella tilläggsval och förmedla specifikationerna för lastbilsbygget.

Formella krav
  • Arbetslivserfarenhet inom B2B försäljning
  • Intresse för fordon och teknik
  • Meriterande med erfarenhet inom branschen eller försäljning av motorer
  • Meriterande med lastbilskörkort
I den här rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen som säljare ser vi att du motiveras av att göra affärer samt bygga relationer med kunder. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs som bäst i sociala situationer. Eftersom ditt mål är att skapa affärer räds du inte att ta egna initiativ för att nå dit du vill. När du säljer är du övertygande och har förmågan att påvisa den positiva påverkan som din specifika produkt kan åstadkomma för kundens verksamhet. Du är kreativ och strävar efter att finna nya metoder för att förbättra ditt sälj. Rollen som säljare kräver även en flexibilitet och uthållighet då ett sälj kan ta tid.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!