Customer Support / Reservdelsadministratör till JLM Scandinavia

Customer Support / Reservdelsadministratör till JLM Scandinavia

Är du en tekniskt kunnig person som brinner för service och problemlösning? Har du erfarenhet av att arbeta med reservdelar eller kundsupport? Vi söker dig som vill ingå i ett glatt team där du får möjlighet att agera rådgivande ut i samtal till kunder.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos JLM Scandinavia.

Om företagetJLM Scandinavia har nästan 50 års erfarenhet av installationer under mark och är generalagent för bland annat DitchWitch. JLM bedriver verksamhet i Sverige, Danmark, Polen och Ukraina samt har även Norge och Finland som försäljningsområde. Företaget grundades i början av 70-talet och har sedan starten varit leverantör av specialmaskiner för entreprenörer som arbetar med installationer under mark. Sedan ca 25 år har fokus legat på styrd borrning. JLM erbjuder service och reparation av Ditch Witch maskiner både i verkstad och ute på fältet. På huvudkontoret i Malmö har de sex servicetekniker och i Örebro en servicetekniker och en säljare.

ArbetsuppgifterSom reservdelsman/customer support arbetar du på JLM Scandinavias anläggning i Malmö. I din roll arbetar du främst med reservdelar och kundsupport. Via telefon och mejl hjälper du kunder med felsökning av deras maskiner för att sedan hitta rätt reservdel. Felsökningen utförs i nära samråd med kunden. En viktig uppgift för att lyckas väl i rollen är att agera rådgivande gentemot kunden och att i förebyggande syfte byta ut delar som på sikt kommer slitas ut.

Du rapporterar direkt till reservdelschefen i Malmö men du ingår i en grupp som består av tre personer inklusive dig själv. Gruppsamarbetet präglas av nära samarbete, högt i tak och framför allt en stor portion skratt.

Formella krav
  • Tidigare arbetserfarenhet av tjänster som kräver en hög nivå av servicekänsla där du agerat rådgivande
  • Erfarenhet av att arbeta administrativt
  • Goda datorkunskaper samt vana av att arbeta med affärssystem
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Vi ser att du som person är uppmärksam och tillmötesgående. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Då du arbetar tätt ihop med ditt team är det viktigt att du har en öppen inställning till andra människor och verkligen ser ett värde i att samarbeta. Genom att du ställer upp för att stötta dina kollegor vid behov är du mån om att alltid se till gruppens bästa och på så vis skapa ett bra arbetsklimat. Vidare trivs du med varierande arbetsuppgifter som kan ändras från dag till dag. Du är noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt för att hela tiden föra ditt arbete framåt. För att trivas i rollen tror vi att du får energi av att prata med nya människor och kunder dagligen vilket gör att du inte räds för att ta första steget till ett samtal.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Customer Support, Orderadministration, Resvervdelsadministration, Orderhanterare, Kundtjänst, Reservdelsman, Kundsupport, Malmö, Skåne, Heltid
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!