Byggprojektör / Junior projektledare inom bygg sökes!

Byggprojektör / Junior projektledare inom bygg sökes!

Är du en stjärna på AutoCAD och vill arbeta med köksprojektering?

Om företagetFöretaget är ett konsultföretag inom storköksprojektering och är verksamma i södra Sverige. Organisationsstrukturen är platt och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Mer information ges vid eventuell intervju.

ArbetsuppgifterSom Byggnadsingenjör arbetar du med inventering, värderingar, utredningar projektering och besiktningar av storkök. Rollen som byggnadsingenjör går framför allt ut på att ta fram ritningar i AutoCAD, men du blir del i hela projekteringskedjan. Där finns redan ett team på plats som kommer hjälpa dig med din introduktion och upplärning.

Formella krav
  • Slutförd utbildning som byggnadsingenjör YH/KY alt. högskoleingenjör
  • Erfarenhet av byggprojektering (meriterande)
  • Goda kunskaper i AutoCAD
  • Körkort B
Du som söker är flexibel, noggrann och självgående. Då det ingår mycket kundkontakt är det viktigt att du är socialt säker och trivs i den typen av sammanhang.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Centrala Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: AutoCAD, Bygg, byggnadsingenjör, projektering, Malmö, heltid, byggingenjör, Storkök, byggprojektledare, konstruktion,
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.