Byggnadsprojektör / Byggnadsingenjör / Junior projektledare / AutoCAD

Byggnadsprojektör / Byggnadsingenjör / Junior projektledare / AutoCAD

Är du en stjärna på AutoCAD och vill arbeta med köksprojektering? Vi söker en prestigelös och ansvarsfull byggnadsingenjör till familjärt företag i centrala Malmö.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetFöretaget är ett litet och familjärt konsultföretag inom storköksprojektering och är verksamma i södra Sverige. Organisationsstrukturen är platt och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Mer information ges vid eventuell intervju.

ArbetsuppgifterSom byggnadsingenjör arbetar du med inventering, värderingar, utredningar, projektering och besiktningar av storkök. Initialt arbetar du med att ta fram ritningar i AutoCAD och på sikt blir du en del i hela projekteringskedjan, vilket innefattar möten hos kunder. Det finns ett litet och sammansvetsat team på plats som kommer hjälpa dig med din introduktion och upplärning.

Formella krav
  • Slutförd utbildning som byggnadsingenjör YH/KY alternativt högskoleingenjör
  • Erfarenhet av byggprojektering (meriterande)
  • Goda kunskaper i AutoCAD
  • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • Körkort B
Vi söker en flexibel och självgående byggnadsingenjör. Eftersom du sitter mycket framför datorn och arbetar med AutoCAD den första tiden av anställningen läggs det vikt vid noggrannhet och tålamod. Då det sedan ingår mycket kundkontakt ser vi också att du är socialt trygg och trivs i den typen av sammanhang. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Centrala Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: AutoCAD, Bygg, byggnadsingenjör, projektering, Malmö, heltid, byggingenjör, Storkök, byggprojektledare, konstruktion
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.