Byggnadsakustiker / Akustiker / Byggnadsingenjör

Byggnadsakustiker / Akustiker / Byggnadsingenjör

Vi söker dig med teknisk bakgrund och stort intresse för akustik till ett av regionens mest attraktiva företag. Sweco Environment söker nu akustiker till sin enhet i Malmö.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Sweco har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Sweco en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetSweco levererar kvalificerade tekniska konsulttjänster inom teknik, miljö och arkitektur. Sweco har cirka 16000 anställda varav 6000 i Sverige. På Sweco Environment jobbar konsulter med att erbjuda tekniska lösningar och metoder åt affärsområdena byggnad och samhälle. Tjänsteutbudet är brett och omfattar projektledning, projektering av processystem inklusive fjärrvärme och fjärrkyla, logistik, el & automation med mera.

ArbetsuppgifterDu kommer att vara delaktig i flertalet Swecoprojekt där din tid fördelas mellan akustikmätningar, interna/ externa möten samt skrivbordsarbete där du analyserar byggnadsdetaljer och modellerar konstruktioner i beräkningsprogram såsom Bastian och Insul. Du är internt stödjande i Swecos många byggnadsprojekt. Du kommer ha en roll med flertalet kontaktytor där du är med på projekteringsmöten, slutbesiktningar, kontrollmätningar och samordnar med arkitekter, ventilationskonsulter och konstruktörer. Du ansvarar för allt som har med, ljudisolering, luftisolering, stegljud och allmän bra rumsakustik i byggnader så som utbildningslokaler, vårdlokaler och kontorslandskap.

Formella krav
  • Teknisk högskoleutbildning (helst inom ljud och vibrationer men även med någon kurs eller extra intresse mot akustik)
  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet från byggbranschen
  • Lokal kännedom om byggnadsmarknaden (meriterande)
  • Svenska och Engelska
Utöver ovan nämnda krav så ser vi att du har hög social kompetens, förmåga att hantera stora mängder data, strukturerad och genuint intresserad av akustik och byggnader samt hur de fungerar.

Du är inlyssnande, har en god förmåga att bearbeta information och är duktig på att planera.

Övrig information
Start: Maj, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ingenjör, byggnadsingenjör, akustik, akustiker, Malmö, Sweco
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.