Business Analyst / Integrationsspecialist till Logtrade

Business Analyst / Integrationsspecialist till Logtrade

Är du intresserad av att förändra logistikbranschen med smarta tekniska lösningar? Vill du även arbeta på en spännande arbetsplats med valfri placering i Sverige? Logtrade söker dig som vill vara med och förändra logistikbranschen genom smarta och effektiva tekniska lösningar, samt dig som vill utvecklas och ta nya steg i karriären på ett tekniskt bolag där utrymme för initiativ och självledarskap tas till vara på.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Logtrade.

Om företagetLogtrades mission är att ge människor det de behöver, var och när de vill ha det. Hur? Genom att skapa en bättre handel - för alla. De grundades 1992 med en bestämd övertygelse om att handel finns i alla - och i framtiden, i alla ting.

Logtrade har tagit fram en IoL-plattform där hela logistikkedjan hänger ihop. Deras digitala ekosystem för logistik och deras SaaS-lösningar ger produkter en unik identitet. Produkterna kopplas till tillgångar eller andra objekt som behövs för att fullfölja produktens cirkulära resa. Tack vare datadelning kan produkter och objekt prata med varandra och automatiskt färdas vidare till nya destinationer och användare när behovet kallar. Tillsammans med företag och entreprenörer utvecklar de IoL-applikationer som rustar verksamheter för framtidens handel och prediktiva leveranskedjor.

ArbetsuppgifterI rollen som Business Analyst ansvarar du för att leverera olika typer av affärsmässiga lösningar in i organisationen baserat på olika kundkrav. Du ansvarar för att analysera och utvärdera kunders krav och tekniska specifikationer kopplat till ändringar i den tekniska lösningen. Du har ett helhetsansvar kopplat till förändringarna och krav från kunder och ansvarar därmed för bedömningen av dessa. Därefter tar du vidare kraven till utvecklingsavdelningen som förverkligar kraven eller ändringarna. Detta innebär att du agerar teknisk rådgivare till Logtrades kunder kopplat till deras krav och agerar expert inom Logtrades tekniska lösning på ett affärsmässigt plan. Vidare identifierar och levererar du kvantifierbart affärsvärde som överensstämmer med kundens mål. Du bidrar även till kundnöjdhet genom att tillhandahålla aktuella och funktionella lösningar. Du ingår i ett team med ett flertal kollegor på företaget för att leverera värde mot kund.

Dina ansvarsområden:
  • Ta fram affärsmässiga lösningar till organisationen baserat på kundkrav
  • Analysera och utvärdera kunders krav och tekniska specifikationer
  • Agera teknisk rådgivare till Logtrades kunder
  • Leverera aktuella och funktionella lösningar till kund
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Kandidatexamen eller högre utbildning inom data och systemvetenskap, informationsteknik, engineering, finans, statistik, business eller liknande
  • 2 - 3 års arbetslivserfarenhet i roll som Business Analyst eller liknande
  • Förståelse för att tolka och läsa tekniska specifikationer
  • Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
För att lyckas i rollen som Business Analyst är du bekväm i kunddialogen kring affärsstrategier och teknisk information, muntligt och skriftligt till olika målgrupper. Du har förmågan att etablera och upprätthålla relationer med individer på alla nivåer i en organisation, externt och internt, i alla typer av möten. Du har även en stark fallenhet för analyser och affärsstrategier samt problemlösning. Slutligen kan du arbeta både självständigt och i team på ett strukturerat sätt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Remote i Sverige
Lön: Enligt överenskommelse
Ansvarig rekryterare: Victor Rundberg, victor.rundberg@bravura.se

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kravställare, kravare, affärsutveckling, affärsutvecklare, Business Analyst, finance, pricing, marketing, cost analyses, business value, banking, business controller, coding, consult, engineering, Stockholm, Gothenburg, Malmö, full-time, remote in Sweden
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!