Bravura söker Chaufför med C-kort i Malmö

Bravura söker Chaufför med C-kort i Malmö

Bravura söker för kunds räkning en social och pålitlig chaufför med C-kort och YKB till en av landets ledande leverantörer av material och tjänster inom bygg och anläggning.

Om företagetFöretaget är en av Sveriges största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. I deras tjänsteerbjudandet ingår betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro vill de skapa helhetslösningar som gör kundens projekt lite enklare.

ArbetsuppgifterSom betongbilschaufför blir din huvuduppgift att leverera betong till företagets kunder inom Malmöregionen samt har ansvar för betongbilens underhåll. Depån är belägen i Malmö och det är också den regionen som du kommer köra inom.

Tjänsten är en hyrrekrytering där du kommer vara anställd av Bravura de första 6 månaderna och sedan gå över till en anställning på kundföretaget.

Formella krav
  • C-körkort samt YKB
  • tidigare erfarenhet betong- eller byggbranschen är detta meriterande
  • Flytande svenska i tal och skrift
Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och har förmåga av att skapa goda relationer både internt och externt.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Sökord: Chaufför, lastbilschaufför, betongbilschaufför, Bygg, anläggning, Malmö, sommarvikariat, heltid, C-kort, YKB, svenska,
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.