Beredare inom medicinsk produktion

Beredare inom medicinsk produktion

Har du arbetat inom medicinsk produktion inom renrum, har erfarenhet inom GMP och vill fortsätta utvecklas? I så fall kan detta vara en fantastisk möjlighet för dig.

Om företagetFöretaget utvecklar och producerar läkemedel från kliniska tester (fas 2) till färdiga produkter. Deras specialiteter är aseptiska injektionspreparat samt nasala och orala sprayer. De vill ytterliggare förstärka sin produktionsavdelning i Malmö och söker nu beredare.

ArbetsuppgifterDu jobbar med att bereda och förbereda produktlösning som du bland annat filtrerar sterilt från klass C miljö till klass A miljö. Du integritetstestar filter och rör dig i alla renrumsklasserna. Här granskas batchprotokoll, prover hanteras och du rapporterar in detta i företagets system och gör sammanställningar till företagets QC och QA avdelning. Utöver detta så granskar du också händelseblad och gör beställningar till avdelningens behov. Du är en nyckelperson på din avdelning och hanterar den aktiva substansen till diverse mediciner.

Formella krav
  • Gymnasieexamen (högre är meriterande och gärna inom naturvetenskap)
  • Erfarenhet av produktion i renrum
  • Erfaren av GMP
  • Svenska / Engelska
Utöver ovan nämnda krav så tror vi att du har ett högt ordningssinne, är envis, målmedveten och trivs med att ständigt arbeta efter förbättringar. Du har även ett öppet sinne och trivs i situationer där kollegor samarbetar och hjälper varandra.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt gällande GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: medicin, produktion, operatör, renrum, beredare, Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.