Automationselektriker / elektriker

Automationselektriker / elektriker

Är du en självgående och ansvarstagande individ med erfarenhet av arbete med el? Vill du ha en varierad vardag på ett företag med god tillväxt? BioGaia Production i Eslöv erbjuder dig en roll som automationselektriker där du får möjlighet att både serva, underhålla och utveckla deras produktionsutrustning.

Om företagetBioGaia Production AB är ett expansivt företag inom förpackningsindustrin och är placerat i Eslöv. Företaget är helägt av BioGaia AB som har kontor i Stockholm och Lund. BioGaia är ett innovativt svenskt hälsoföretag och världsledande på probiotiska med mer än 25 års erfarenhet av att utveckla, marknadsföra och sälja probiotiska produkter.

BioGaia Production består idag av 26 anställda inom produktion, kvalitet, ekonomi och service. Produktionen består till största delen av olika sorters förpackning av probiotikaprodukter som sedan exporteras över hela världen.

ArbetsuppgifterSom automationselektriker hos BioGaia Production i Eslöv är ditt huvudsakliga ansvarsområde att se till att anläggningen är i ständig rullning, vilket du gör genom att serva, underhålla och utveckla BioGaias produktionsutrustning. I samråd med kollegor kommer du delvis bygga nya maskiner som ska vara både effektiva och säkra för personal och produkt. Vid nybyggnation av utrustning är det du som är ansvarig för inköp av relevanta elektronikprodukter och programmering av system. Dina arbetsveckor är varierande och när du har möjlighet hjälper du även till med mekanik och övriga delar av produktionen. Har du ej tidigare erfarenhet av PLC-styrning ger Biogaia production dig möjlighet till utbildning.

Formella krav
  • Relevant utbildning med inriktning mot el
  • Erfarenhet av arbete med el
  • Erfarenhet av PLC (meriterande)
  • Kunskap inom MELSEC, MEDOC, GX-IEC Developer 7.04 och E-designer (meriterande)
  • Flytande i Svenska, tal och skrift
Du är resultatorienterad och är bra på att driva dina egna arbetsuppgifter framåt. Eftersom arbetet innebär såväl eget arbete som samarbete med andra är du initiativrik med en god social förmåga. Vidare är du van vid att hålla en god struktur och skapa förutsättning för att snabbt kunna reparera produktionsutrustningen när det behövs.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos BioGaia.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Eslöv
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: automationselektriker, elektriker, mekanik, Eslöv, PLC, mitsubishi, mitsubishistyrning, omgående, el, elmontör, elinstallation,
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.