Applikationskonsult/ SQL / Business Analyst till Descartes

Applikationskonsult/ SQL / Business Analyst till Descartes

Har du goda kunskaper i SQL och applikationsutveckling? Vill du arbeta kundnära med integrationer och databasutveckling? På Descartes erbjuds du möjlighet att vara med och skapa ett nytt paradigm inom logistikteknologi.

Om företagetDescartes (Nasdaq: DSGX) är en global koncern inom logistiklösningar med över 1 300 anställda, varav ca 85 arbetar i Norden. Vårt huvudkontor ligger i Waterloo, Ontario i Kanada och vi har kontor och samarbetspartner över hela världen. Descartes är världsledande i att tillhandhålla SaaS-lösningar, efter kundens behov, med fokus på att förbättra produktivitet, prestanda och säkerhet hos logistikintensiva företag. Med tillgång till globala handelsdata kan våra kunder skapa och elektroniskt skicka meddelanden för import- och export, samt utföra flera olika logistikprocesser som en del av världens största nätverk för logistisksamarbete. Descartes ligger i centrala Malmö med pendlingsmöjligheter (5 minuters gångväg från centralstationen). Här erbjuds du en arbetsmiljö med bra laganda och möjligheter till professionell utveckling.
Läs mer på www.descartes.com

ArbetsuppgifterI rollen som applikationskonsult arbetar du huvudsakligen med flödesanalyser hos kunder för att kunna ta fram unika kundanpassningar av Descartes SaaS lösningar med hjälp av SQL och Oracle. Arbetet sker i projektform, ofta med kundföretagets IT-avdelning som beställare. Här är du delaktig i hela utvecklingskedjan från inledande analys av kundens behov för att kunna avgöra hur systemen ska anpassas till design, implementation, integration, konfiguration och testning av lösningen. Förutom att du arbetar kundnära i de projekt där du är involverad, har du också ett nära samarbete med säljteam, projektledare, R&D-avdelningen samt den interna servicedesken där du stöttar i olika frågor och problemlösning. Teamet du arbetar i består lokalt av 10 personer i Malmö och totalt i Norden arbetar det 25 personer i teamet.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom relevant område, förslagsvis IT, systemvetenskap, logistik, Supply Change management, Business Administration eller liknande
  • Goda kunskaper i SQL, XML samt databasutveckling
  • Kunskaper/erfarenhet från transportbranschen, spedition eller tull (meriterande)
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Vi söker dig som är teamorienterad och som trivs i ett öppet företagsklimat där du får bidra till gemenskapen. Du drivs av att få lösa tekniska utmaningar och har en stor portion analytiskt tänkande. Du känner ägandeskap för det du gör och trivs med frihet under ansvar. Din affärsmässighet gör att du har en god förmåga och intresse att anpassa dig till kunden och du motiveras av att finna den bästa lösningen för deras verksamhet.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Descartes.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord:databas, databasutvecklare, DBA, utvecklare, SQL, XML, IT, systemutveckling, mjukvaruutveckling, programmering, MySQL, transport, spedition, tull, applikationskonsult, applikationsutvecklare, business analyst, logistik, ERP, Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.