Applikationskonsult / Business Intelligence / Ekonom med IT kunskap /

Applikationskonsult / Business Intelligence / Ekonom med IT kunskap /

Detta är tjänsten för dig som har något eller ett par års erfarenhet av konsultrollen eller relevant erfarenhet i en linjebefattning och som vill arbeta i en affärsmässig och teknisk roll med affärssystem för verksamhetsstyrning och beslutsstöd.

Om företagetBravura söker affärsmässiga applikationskonsulter inom beslutsstöd och verksamhetsstyrning med placering i Malmö.
Företaget är marknadsledande i Sverige, och med kvalificerat konsultstöd levereras lösningar inom Business Intelligence och verksamhetsstyrning till företag och organisationer inom alla typer av verksamhetsområden.
Företaget har en egenutvecklad standardapplikation för verksamhetsstyrning och beslutsstöd som implementeras och konfigureras efter kundernas behov och används till exempel för budget, prognos, rapportering och analys. Idag har företaget ca 250 kunder, ca 50 anställda. Huvudkontoret med utveckling, support och konsulter finns i moderna lokaler i Solna, Stockholm. Nu ska företaget starta upp kontor i Malmö och söker därför konsulter som kan hjälpa till i företagets fortsatta expansion.
Om du är en driven applikationskonsult som stimuleras av en känsla av start-up samtidigt som du värdesätter tryggheten hos en etablerad arbetsgivare kan den här rollen vara något för dig.

ArbetsuppgifterI rollen som applikationskonsult arbetar du nära företagets kunder i implementationsprojekt och med vidareutveckling av lösningar för befintliga kunder. Du ansvarar för kravställning och anpassning/integration av företagets system inom beslutsstöd och verksamhetsstyrning i kundföretagens befintliga miljöer. Du arbetar parallellt med små och stora kunder och i projekt av olika storlek samt träffar personer i ledande befattningar, ofta controllers och ekonomichefer, i olika branscher. Du arbetar både med vidareutveckling av befintliga kunder som du ansvarar för och med nya implementeringsprojekt. Eftersom företaget erbjuder lösningar inom beslutsstöd och verksamhetsstyrning arbetar du med både IT och ekonomi i en applikationsnära roll. Detta innebär att rollen innehåller en del tekniska arbetsuppgifter som arbete med systemintegration och viss programmering samtidigt som du kan arbeta med utbildning och ha en tät dialog med dina kunder.

Formella krav
  • Akademisk utbildning inom IT från teknisk högskola, systemvetenskap eller motsvarande.
  • Alternativt har du en ekonomisk utbildning med kompletterande IT-utbildning som exempelvis BI-utvecklare eller andra kurser med inriktning på applikationer och databashantering.
  • 1-3 års relevant erfarenhet och ett stort intresse för konsultrollen.
  • Grundläggande förståelse och intresse för SQL och programmering samt integration av IT-system.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av konsultrollen, gärna inom business intelligence. Det är även meriterande om du har kunskaper inom företagsekonomi och ekonomistyrning.
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska och engelska.
Som person är du är nyfiken, intresserad av att lära dig nya saker och trivs både med att arbeta självständigt och i grupp. Då Malmökontoret är nytt behöver du har eget driv och viljan att bidra till utvecklingen av din arbetsplats.

Vi söker dig som vill arbeta i en självständig roll med externa kontaktytor. Du har ett affärsorienterat sätt och tycker om att etablera samt utveckla relationer med dina kunder. Kombinerat med detta har du ett sinne för problemlösning och gillar den tekniska utmaningen med att konfigurera system samt jobba med integration/anpassning. I gengäld erbjuds du utmanande arbetsuppgifter i en stimulerande arbetsmiljö där du är delaktig i företagets utveckling.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt ÖK

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: affärssystem, beslutsstöd, business intelligence, verksamhetsstyrning, verksamhet, IT, system, konsult, IT-konsult, ekonomi, controlling, controller, IT-ekonom, SQL, programmering, applikationskonsult, BI, utveckling
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.