Analytisk kemist till läkemedelsbolag

Analytisk kemist till läkemedelsbolag

Vill du arbeta med analyser av läkemedelsprodukter? Vår kund söker nu en Analytisk Kemist till en spännande tjänst på deras QC-avdelning. Avdelningen jobbar med hög kvalité, stolthet och man får ta ett stort ansvar. QC-avdelningen har för tillfället 44 personer anställda och jobbar med analys av produkter, råvaror och analysarbetet i utvecklingsprojekt.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

ArbetsuppgifterSom Analytisk Kemist tillhör du QC-avdelningen och ingår i ett team om 12 personer som ansvarar för analys av råvaror för kommersiell produktion eller råvaror till utvecklingsprojekt. Du arbetar med praktiskt laboratoriearbete, analys av råvaror, dokumenterar, skriver utredningar och rapporter av resultat. Du arbetar självständigt samtidigt som du arbetar i nära samarbete med dina kollegor på de olika stationerna.

Formella krav
  • Erfarenhet av att arbeta i liknande roll inom QC med analys, med fördel inom läkemedelsbranschen
  • God laboratorievana och erfarenhet av att arbeta enligt GMP
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av farmakopémetoder och analystekniker som GC, HPLC, IR och spektrofotometri.
  • Akademisk utbildning med kemisk inriktning är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Vi söker efter dig som är självgående och har ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Du förstår vikten av gott samarbete med kollegor samtidigt som du har förmåga att ta ansvar över att ditt eget arbete blir gjort på ett effektivt sätt. Vidare trivs du i en labbmiljö där du får arbeta kvalitetsmedvetet och följa rutiner och beprövade arbetssätt.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kemi, kemist, analytisk kemist, analyser, biomedicin, life science, HPLC, UPLC, GC, läkemedel, farmaci, bioteknik, Malmö, heltid
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!