Analytisk kemist / QC / Laboratorieingenjör

Analytisk kemist / QC / Laboratorieingenjör

Bravura söker för PolyPeptides räkning en analytisk kemist till deras avdelning inom Quality & Control (QC) för en projektanställning till och med 2019-09-30.

Om företagetPolypeptide Group är en av världens största oberoende kontraktstillverkare av terapeutiska peptider för kosmetika, läkemedel och veterinära marknader. PolyPeptide Group är representerade i Frankrike, Belgien, Indien, Skandinavien samt USA och sysselsätter ca 800 medarbetare. Koncernen är en privatägd organisation som tillverkar mer än en tredjedel av alla godkända peptidläkemedelssubstanser. Besök gärna PolyPeptides hemsida på www.polypeptide.com

ArbetsuppgifterI rollen som analytisk kemist hos PolyPeptide utför du analyser. Du arbetar i flera olika typer av analyser, så som UV, PH, KF. Du utvärderar och rapporterar analysresultat samt skriver och reviderar analysmetoder. I rollen ansvarar du även för de instrument som du använder i tjänsten. Efter hand som du blir varm i kläderna får du möjlighet att ansvara för andra analysmetoder. QC-gruppen som du ingår i ansvarar för analys av råvaror, intermediat och substanser (API) samt stabilitetsstudier. Arbetet bedrivs självständigt vilket kräver att du är van att planera ditt arbete.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Erfarenhet av analystekniker (meriterande)
  • Erfarenhet från laboratoriearbete i GMP miljö (meriterande)
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska
Du arbetar med kvalitetskontroll och analys vilket ställer krav på att du som person är noggrann och strukturerad. Du är en person som lägger stor vikt kvalitetsstandarder och lever alltid upp till dessa. Arbetsplatsen präglas av en en trevlig stämning och teamkänsla, där alla kan samarbeta och hjälpas åt i pressade situationer. För att trivas i rollen är du en person som är anpassningsbar och kan snabbt anpassa dig till nya direktiv. Samtidigt som du är en person som ser detaljer och förstår vikten av noggrannhet är du en person som är handlingskraftig och får saker att bli gjorda.

Övrig information
Start: Så fort som möjligt
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: analytisk kemist, kemist, analys, medicinsk tillverkning, HPLC, GC, AAA, LC-MS, IC, IR- och UV-spektrofotometri, titreringar, Malmö, QC, Laboratorieingenjör
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.