Administratör till fastighetsprojekt

Administratör till fastighetsprojekt

Är du en noggrann administratör och tillgänglig omgående? Vi söker en administratör till ca 6 månader långt fastighetsprojekt åt kund i centrala Malmö.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos vår kund.

Om företagetVår kund är ett konsultbolag som arbetar med verksamhetsutveckling, affärsutveckling, rådgivning och strategiskt inköp. De sitter i moderna lokaler i centrala Malmö.

ArbetsuppgifterDu kommer att vara del i ett organisationsutvecklingsprojekt där förvaltning av fastigheter ingår. Du kommer att ansvara för att lägga in uppgifter från pappersritningar till ett nytt verksamhetssystemstöd. Detta gör du genom att mäta pappersritningarna, räkna om till rätt skala och därefter lägga in i systemet. Du arbetar nära den tekniska förvaltaren som fungerar både som förvaltare och projektledare i detta fastighetsprojektet.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av administrativa uppgifter från arbetslivet
  • God datorvana
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
Utöver ovan nämnda krav så ser vi att du är ytterst noggrann, självgående och inte har något emot monotona arbetsuppgifter samtidigt som du är flexibel och nyfiken.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: administratör, administration, kontorsarbete, jobb, Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!