Administratör till ett stort och spännande företag i Malmö!

Administratör till ett stort och spännande företag i Malmö!

Vill du bli en del av ett härligt team med stort driv och engagemang? Trivs du med administrativa uppgifter och vill lära dig mer om logistikbranschen? Vi söker just nu en motiverad och kommunikativ person till ett stort och spännande företag i Malmö!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetFöretaget är en global koncern som arbetar med att leverera logistiktjänster till kunder runt om i världen. Tjänsten är placerad i Malmö där du kommer bli del av ett ambitiöst team med 20 kollegor.

ArbetsuppgifterI rollen har du flera kontaktytor med nära dialog via mejl och telefon för att kontrollera exempelvis tullimport och exportflöde mot företagets kunder. Vidare har du ansvar för att registrera data och säkerställa att företagets regelverk och processer följs.

Formella krav
  • Arbetslivserfarenhet av en liknande roll
  • Erfarenhet inom logistikbranschen (meriterande)
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • Du talar och skriver flytande på både svenska och engelska
För att lyckas i rollen trivs du med att ha många kontaktytor och ser ett värde i att samarbeta, såväl internt som externt. Då rollen innebär varierande arbetsuppgifter har du en förmåga att anpassa ditt arbetssätt och prioritera. Som administratör är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt. Slutligen motiveras du av tempo i arbetet och kan hantera hög arbetsbelastning utan att det påverkar kvaliteten i det du gör.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: administratör, administration, logistik, frakt, tull, import, export, logistikadministratör, logistikbranschen, kundsupport, kundservice, heltid, Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!