Administratör / Projektadministratör till Telia

Administratör / Projektadministratör till Telia

Är du en person som trivs i en administrativ roll och drivs av kundkontakt samt ansvarstagande? I denna rollen får du möjlighet att arbeta med administration i projekt kopplade till olika fiber- och bredbandsnät.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i cirka 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Telia.

Om företagetTelia är den nya generationens telekomföretag. Deras cirka 20 000 duktiga kollegor möter miljontals kunder varje dag, i världens mest uppkopplade länder. De är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt - året om. De har bestämt sig för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare deras kunder. Telia söker nu medarbetare till sitt kontor i Malmö, där du blir en del av ett team med god gemenskap. I denna tjänst arbetar du som konsult via Bravura, där du har goda möjligheter till förlängning.

ArbetsuppgifterI rollen som administratör stöttar du projektledaren i arbetet med att integrera olika fiber- och bredbandsnät till Telia. Här ansvarar du för administrativa uppgifter som att flytta kunder och uppgifter mellan olika system där du ser till att informationen blir korrekt. Du jobbar med att underhålla och uppdatera nödvändiga mallar som används i de olika projekten. I din tjänst har du kontakt med många olika personer inom Telia, underleverantörer samt kunder vilket innebär att du deltar i många möten och är den administrativa kuggen i projekten. Du får även vara en del i arbetet med att fram och skapa nya rutiner kopplade till integrationsprojekten.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av likande arbetsuppgifter inom administration
  • Goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel
  • Svenska och engelska i tal och skrift
För att passa in i denna rollen är du en person som gillar att ge god service såväl internt som externt till kunder. Du är en person självständigt driver dina arbetsuppgifter framåt och på egen hand agera snabbt när det behövs. Samtidigt är du noggrann i ditt arbetssätt och uppskattar detaljer. Slutligen är du en social person som gillar att arbeta med många olika kontaktytor där det faller sig naturligt att skapa nya relationer och samarbeten.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: administratör, backoffice, koordinator, projekt, kundservice, kundsupport, teknik, telecom, planering, fiber, fibernät, Telia, projektkoordinator, projektadministratör, Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!