Administratör / Koordinator till Baltic Gateway

Administratör / Koordinator till Baltic Gateway

Trivs du i en koordinerande och fartfylld roll med varierande arbetsuppgifter? Är du noggrann, stresstålig och flexibel och redo för nästa utmaning på Baltic Gateway? Vi söker nu en administratör för ett heltidsuppdrag från januari till oktober

Om företagetBaltic Gateway AB är en ledande turarrangör specialiserad på landarrangemang för kryssningsfartyg som ankommer till olika hamnar i Skandinavien. De hanterar kryssningsfartyg från de minsta och mest exklusiva till de allra största i branschen.

Nu söker Baltic Gateway en Destination Manager till sitt kontor i centrala Malmö inför deras högsäsong från januari till oktober. Under sommarmånaderna finns ingen chans till semester, vilket är deras absoluta högsäsong.

ArbetsuppgifterI rollen som Destination Manager ansvarar du för att koordinera landarrangemang för passagerare som ankommer med kryssningsfartyg till såväl Sverige som Norge. Med mail och telefon som främsta verktyg kontrollerar du kajplatser, ankomst- och avgångstider för fartygen, ser till så att guiderna får sina uppdrag, bokar bussar till turister och säkerställer att rätt information når rätt person i rätt tid.

Formella krav
  • Erfarenhet av administrativt och/eller koordinerande arbete
  • Grundläggande kunskaper i Officepaketet
  • Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift, kunskaper i norska (meriterande)
  • Erfarenhet av arbete med kryssningsfartyg samt kunskap kring den norska turistnäringen (meriterande)
Vi söker dig som har förmågan att behålla struktur och ordning även i högt tempo. Du reagerar snabbt och är flexibel när förutsättningarna plötsligt ändras. Du är lyhörd, trivs som bäst när du har kontroll och får arbeta koordinerande med varierande uppgifter. Som person är du noggrann, social och har lätt för att samarbeta med andra. Därtill ställer arbetet höga krav på stresstålighet.

Övrig information
Start: Januari
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Koordinator, administratör, administration, heltid, bemanning, Malmö, Destination Manager, norska, Norge, kryssning
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.