Administratör / Kontorsassistent / Assistent på 50% till ÅF

Administratör / Kontorsassistent / Assistent på 50% till ÅF

Vill du arbeta i en administrativ roll med varierande arbetsuppgifter? Lockas du av att få ta egna initiativ och assistera kollegor på bästa möjliga sätt? Vi söker en lösningsorienterad och prestigelös person för en deltidstjänst på 50% till ÅF.

Om företagetÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

Tjänsten är en hyrrekrytering där du initialt blir anställd av Bravura i nio månader, därefter är målet att gå över till ÅF.

ArbetsuppgifterI rollen som administratör / kontorsassistent arbetar du i en bred roll med syftet att koordinera och avlasta olika administrativa uppgifter. Arbetsuppgifterna består av allt från fakturering, tidsrapportering, mötes- och resebokning till inköp av kontorsmaterial och beställning av mat. Rollen erbjuder en varierande arbetsdag med chansen att få arbeta med olika typer av arbetsuppgifter.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning
  • God dator-/system- och telefonvana
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
  • Erfarenhet inom administration och / eller service ses som meriterande
Vi söker dig som självständigt tycker om att driva ditt arbete framåt samtidigt som du motiveras av att hjälpa andra. Du trivs i en roll där du få ta egna initiativ och har intresse av att leverera bra lösning-ar och god service till dina kollegor. Du ser inga problem med att hjälpa och stödja kollegor i de om-råden som behövs och kan arbeta utanför ramen av din arbetsbeskrivning. Vidare ser du möjligheter i förändring och har lätt för att lära dig nya saker.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kontorsassistent, assistent, administratör, administration, ekonomiassistent, deltid, Malmö, ÅF
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.