Account Manager / Säljare

Account Manager / Säljare

Har du erfarenhet av att arbeta som säljare mot leasingavtal eller relationsorienterat? Vill du arbeta i en dynamisk arbetsmiljö där du får möjligheten att hitta bäst lösning för kunden? Nu söker företaget en driven säljare som vill ta chansen att vara delaktig i en växande bransch tillsammans med dedikerade och engagerade kollegor!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetFöretaget är en av de ledande leverantörerna när det kommer till lösningar för mobilitet i hela Europa. De är stolta över sin starka gemenskap och atmosfär samt genom sin dynamiska verksamhet, mångfald av projekt och frihet som erbjuder medarbetare att växa tillsammans med företaget. Vi berättar mer om företaget under intervjun!

ArbetsuppgifterI rollen som Account Manager ansvarar du för att strukturera upp hela försäljningsprocessen. Du arbetar med att identifiera nya kundmöjligheter samtidigt som du förvaltar befintliga kunder då långsiktighet är en viktig del i rollen. Vidare är det viktigt att förstå kundens behov och skapa långsiktiga relationer samt vara delaktig i att utveckla och förbättra företagets interna processer och rutiner. Du arbetar utifrån olika KPI:er och ansvarar för att planera samt uppnå din egen budget.

Här är du en del av ett härligt team med en familjekänsla och där man har roligt tillsammans på jobbet!

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Arbetslivserfarenhet av relationsbyggande försäljning, gärna B2B
  • Erfarenhet att arbeta med leasingavtal (starkt meriterande!)
  • Obehindrat i svenska och engelska, tal och skrift
  • B-körkort
För att trivas i rollen ser vi att du drivs av försäljning och affärer. Vidare ser vi att du är kreativ i ditt tankesätt och initiativtagande i ditt agerande med ett strakt driv. Du trivs med att ha mycket att göra och har god erfarenhet av att uppnå goda resultat. Givetvis är du en person som är duktig på att skapa nya relationer i ditt affärsmannaskap i kombination med att du är en lagspelare som värdesätter ett gott samarbete. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse + generös bonus

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Account Manager, säljare, B2B, försäljning, leasingavtal, relationsbyggande, försäljningsprocess, KPI, heltid, rekrytering, Malmö, Skåne
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!