Account Manager / Säljare till APCOA Parking Sverige

Account Manager / Säljare till APCOA Parking Sverige

Vi söker dig som har goda erfarenheter av försäljning där dina kunder skulle beskriva dig som driven och innovativ i ditt arbetssätt. Vill du vara med på resan att förändra svensk parkeringsservice från grunden? Vi erbjuder dig en tjänst inom ett framgångsrikt och expansivt företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos APCOA Parking Sverige.

Om företagetAPCOA Parking Sverige AB är en ledande aktör inom svensk parkeringsservice och de ingår i en stor europeisk koncern. Bolaget finns i 13 länder och i Sverige är de idag 500 medarbetare och omsätter årligen cirka 900 MSEK. Deras affärsidé går ut på att skapa mervärde till deras kunder genom att leverera kostnadseffektiva och helhetstäckande lösningar inom parkering, trafikledning och bevakning.

ArbetsuppgifterI rollen som Account Manager ansvar du i första hand för att attrahera nya fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Du ingår i ett team som består av ytterligare sex medarbetare och du rapporterar direkt till försäljningschefen. Hela försäljningsorganisationen karakteriseras av nära samarbete och ett skönt arbetsklimat där alla hjälps åt och har ett prestigelöst förhållningssätt. I din roll har du ett helhetsansvar för hela säljprocessen från prospektering och identifiering av nya potentiella kunder till att skriva offerter och stänga affärer. Genom närvaro i form av regelbundna besök och löpande kontakt med dina kunder håller du en hög aktivitetsnivå inom din region som till huvuddel består av Skåne.

Formella krav
  • Flerårig dokumenterad erfarenhet av tjänsteförsäljning
  • Etablerat kontaktnät inom Fastighetsbranschen
  • Trygg i att arbeta i internationella miljöer
  • Van att arbeta i Officepaketet och CRM system
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Tidigare arbetserfarenhet inom Facility Management eller Säkerhetsbranschen (starkt meriterande)
Som person är du resultatfokuserad, sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Din motivation ligger i möjligheten att utvecklas och du trivs med att arbeta nära affären. Vidare är du strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt då du är mån om att göra ett bra arbete. I rollen som säljare pratar du med många kunder dagligen och du räds inte för att ta första steget till ett samtal. Du får energi av att umgås med nya människor och trivs med att ha många kontaktytor. Du har en god social förmåga och är duktig på att bygga långsiktiga relationer. Därtill ser du alltid till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat, där du gärna ställer upp för att stötta dina kollegor vid behov.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Account Manager, Säljare, Försäljning, Företagssäljare, Tjänsteförsäljning, B2B, Facility Management, Fastighetsbranschen, Fastighet, Sales, Malmö, Skåne, Heltid
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!