Account Manager / Resande säljare

Account Manager / Resande säljare

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa? Har du erfarenhet av försäljning inom B2B och vill utvecklas vidare i en självgående roll där fokus ligger på att skapa värde för företag och människor? Hos Trustcare får du möjligheten att påverka företagets utveckling framåt i en expansiv tid.

Om företagetTrust Care är ett världsledande företag inom design och innovation av hjälpmedel för äldre. Vi inriktar oss på innovation för att möta behoven hos den nya generationens användare, de ställer nya och höga krav på både teknik och design. Vi designar och tillverkar alla våra produkter själva. Företaget grundades för 8 år sedan och har kontor i Malmö. Vi exporterar till mer än 30 länder där Norden, Tyskland, Nederländerna, Japan och Australien är våra största marknader.

ArbetsuppgifterI rollen som Account Manager på Trust Care jobbar du med B2B-försäljning med fokus på både befintliga och nya kunder. Gällande befintliga kunder läggs tonvikt på att vårda och utveckla de starka kundrelationer som redan finns. Det innebär bla att besöka agenter och återförsäljare som finns i Europa. Samtidigt som ditt ansvar är att utöka företagets kundbas där du ansvarar för hela kedjan från att självständigt prospektera och boka möten hos potentiella kundföretag samt besöka mässor. På ett strategiskt sätt planerar du din tid från dag till årsbasis där du arbetar efter en detaljerad marknads- och aktivitetsplan. Kunderna du arbetar med är allt från välkända globala företag till mindre företag och produkterna du säljer är världsledande hjälpmedel. Du är på resande fot ca tre dagar i veckan och jobbar resterande två dagar på kontoret med att prospektera samt administrera och planera. Kunderna du besöker finns till största del i Sverige och Norden men även stora delar av Europa.

Formella krav
Avslutad gymnasial utbildning
  • Tidigare erfarenhet av liknande B2B-försäljning
  • B-körkort
  • Microsoft office
  • God dator- och systemvana
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Vi söker dig som med trygghet och god självkännedom har förmåga att skapa goda relationer och möta människor på ett affärsmässigt sätt. Din kommunikativa förmåga är viktig. Du har erfarenhet av B2B försäljning drivs av att prestera och leverera goda resultat. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Genom ditt flexibla förhållningssätt kan du skapa goda kundrelationer med både stora kunder som små. Du strukturerar själv dina arbetsdagar och driver ditt arbete framåt. Därför söker vi dig som är en skicklig kommunikatör.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Trustcare.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord:Account Manager, säljare, B2B, utesäljare, fältsäljare, kundvård, sälj, kundansvarig, Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.